Kaune neblaivus vairavęs kariuomenės mokyklos specialistas bandė papirkti policininką

Kaune neblaivus prie vairo sustabdytas kariuomenės mokyklos specialistas atsakomybės bandė išvengti duodamas kyšį policininkui.

Kaip pranešė Policijos departamentas, trečiadienio vidurdienį, apie 12.10 val., Pramonės prospekte 46 metų vyras, siekdamas išvengti baudžiamosios atsakomybės už Kelių eismo taisyklių pažeidimą (automobilį vairavo neblaivus (2,40 prom.), Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnui davė 50 eurų kyšį.

Įtariamasis, Divizijos generolo Stasio Raštikio Lietuvos kariuomenės mokyklos specialistas, uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vairavimo išgėrus ir papirkimo.

Tas, kas vairavo motorinę transporto priemonę, būdamas neblaivus, kai jam nustatytas 1,51 ir daugiau promilių neblaivumas, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų.

Tas, kas davė kyšį valstybės tarnautojui ar jam prilygintam asmeniui arba trečiajam asmeniui už pageidaujamą valstybės tarnautojo ar jam prilyginto asmens teisėtą veikimą ar neveikimą vykdant įgaliojimus, baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki ketverių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Cia apie rusija?

Cia apie rusija? portretas
Lietuvoje ner kariuomenes mokyklu

BLAIVININKAS

BLAIVININKAS portretas
Kadangi alkoholis su Prezidento palaiminimu iškilmingai tebelaikomas buteliuose su blizgančiom etiketėm maisto parduotuvėse bei vaistinėse, todėl neblaivus vairavęs kariuomenės mokyklos specialistas yra nekaltas ir buvo nereikalingas policijos papirkimas.

nieko jis ten nesiule

nieko jis ten nesiule portretas
pasiule susitikt intymioj aplinkoj prie zvakiu ir vyno taures
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių