A.Sabonis: man uždraudė rūkyti ir gerti, liko tik seksas

Antradienį iš Kauno klinikų išleidžiamas Arvydas Sabonis nestokojo geros nuotaikos ir pasakojo, kad bent pusę metų reikės gyventi laikantis gydytojų nurodymų.

Kalbėdamas su žurnalistais, krepšininkas juokavo, kad gydytojai jam uždraudė beveik viską.

„Uždraudė rūkyti, vartoti alkoholį, žaisti krepšinį. Iš dalykų, kurie man patinka, liko tik seksas“, – neslėpdamas šypsenos sakė krepšininkas.

A. Sabonį širdies infarktas ištiko lygiai prieš savaitę. Sparčiai sveikstantis legendinis krepšininkas dabar jaučiasi gerai.

Antradienį po vidurdienio A.Sabonis išrašytas iš ligoninės. 46-erių metų krepšininkas išvyko namo automobiliu, kurį vairavo jo draugas.

Dar beveik tris savaites truks reabilitacijos programa. A.Sabonis norėjo, kad reabilitacija vyktų namuose.

„Aš čia (Kardiologijos klinikoje - red.past.) naujokas. Kitiems tokie dalykai yra nutikę jau ne pirmą kartą“, – savo pasirinkimą motyvavo krepšininkas.

„Esu nepaprastai dėkingas visiems gydytojams, pradedant greitosios pagalbos ir čia, Klinikose, už mano antrąjį gimtadienį“, – nuoširdžiai kalbėjo sportininkas.

A.Sabonis neslėpė, kad paskutinis mėnuo jam buvo sunkus.

„Skrydžiai į Ameriką ir tie laiko pasikeitimai, Europos vyrų krepšinio čempionatas nemažai jėgų atėmė. Draugų buvo ir pabaliavot reikėjo“, – sušlubavusios sveikatos priežastis vardijo A.Sabonis.

A.Sabonis yra vienintelis kandidatas spalio mėnesį pakeisti dabartinį Lietuvos krepšinio federacijos prezidentą Vladą Garastą.

Žurnalistų paklaustas, ar dėl sveikatos neketina keisti planų dėl federacijos vadovo pareigų, A.Sabonis atsakė klausimu: „O kaip Jūs norėtumėt?“


Šiame straipsnyje: Arvydas Sabonis

NAUJAUSI KOMENTARAI

TAIP

TAIP portretas
SABAI, SEKSAS IR SKANIAI PAVALGYT ;)))

MIKNA

MIKNA portretas
Jeigu nenori prarasti ir paskutinio malonumo nenauduok daug vaistu.Mes tave mylim!SVEIKATOS!!!

JONUKAS

JONUKAS portretas
Geros Tau sveikatos, DIDYSIS ŽMOGAU. Gyvenk dar ilgai , ilgai...
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių