A.Trifunovičius: CSKA – šiuo metu bene geriausia komanda Europoje

Kauno „Žalgirio“ komandos vyriausiasis treneris Aleksandras Trifunovičius prieš rytojaus dvikovą su Maskvos CSKA pripažįsta, kad kol kas įgyvendinti pagrindinio tikslo – atskirai pajėgių žaidėjų suburti į vieną kumštį – jam nepavyko. Strategas teigia, kad tik demonstruodami susitelkimą ir komandinį krepšinį, kauniečiai gali tikėtis išbristi iš nesėkmių liūno.

„Laukia labai rimtas ir stiprus oponentas, kuris dar nesuklupo šiemet Eurolygoje nei karto. Komanda suburta iš tokių žaidėjų, kurie yra pajėgūs laimėti Eurolygą. Šiuo metu CSKA galbūt yra geriausia komanda Europoje, tačiau tai mums turi būti tik papildoma motyvacija. Mes turime išspręsti savas problemas. Iš visos širdies kautis visas 40 minučių ir būti kaip viena komanda.  Tik taip galime turėti šansą laimėti“, – pripažino serbas.

A.Trifunovičius negailėjo komplimentų savo būsimiems varžovams. „Ji tikrai didi komanda. Kai sakau „didi“, turiu omenyje, kad CSKA turi aukšto lygio krepšininkus bei labai aukštą sudėtį. Rusijos komanda ir be Andrejaus Kirilenkos turi pakankamai aukščiausio lygio žaidėjų. Turime būti susikoncentravę ginantis bei išsivaduoti iš viso to psichologinio spaudimo, kuris slegia mūsų pečius pastaruoju metu“, – teigė treneris.


Šiame straipsnyje: ŽalgirisEurolyga

NAUJAUSI KOMENTARAI

..bet

..bet portretas
...bet vel bus puga ir rezultatas aiskus...

PASIŪLYMAS

PASIŪLYMAS portretas
Nenusiminkite, viskas bus gerai...Gal , kad geriau būtų psichologiškai , prieš vykdami į Maskvą...susirinkę "įkalkite" , susibendraukite (tik nedaug, kad galvų neskaudėtų...). Čia pajuokavau... SĖKMĖS JUMS ir nenusiminkite , jei ir "prakišite" tik aikštėje ŽAISKITE IKI GALO.

juozas

juozas portretas
....zaviuosi trenerio nuovokumu!!!
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių