G. Pique: Fergusonas klydo mane pardavęs

„Barcelona“ klubo gynėjas Gerardas Pique teigia, kad „Manchester United“ trenerisSeras Alexas Fergusonas padarė klaidą, kai 2008 metais pardavė jį katalonams, tačiau taip pat priduria, kad patirtis „raudonųjų velnių“ ekipoje jį pavertė geresniu žaidėju.

26 metų Ispanijos rinktinės narys futbolo paslapčių mokėsi „Barcelona“ akademijoje, tačiau būdamas septyniolikos metų pasirašė pirmąjį profesionalo kontraktą su „United“, kuriame, pražaidęs ketverius metus, grįžo atgal į „Barcelona“.

„Didžiuojuosi galėjęs būti Aexo Fergusono komandos dalimi, tačiau kiekvieną kartą, kai jį sutinku, visada primenu, kad jis suklydo mane pardavęs. Puikiai prisimenu koks nuostabus jausmas buvo man, tada dar paaugliui, atvykti į žvaigždių pilną „United“, - atviravo ispanas.

„Prisimenu, kai pirmą kartą gavau kvietimą žaisti pagrindinėje komandos sudėtyje. Tai buvo nepakartojama. Ši patirtis mane puikiai paruošė tam, kas įvyko vėliau – grįžimui į „Barcelona“, kur atvykau jau nebebūdamas „žalias“.

„Labai didžiuojuosi savo ketveriais metais „Manchester United“ klube ir sprendimu būnant vos septyniolikos metų persikelti čia. Tai buvo idealus laikas man palikti namus, nes patirtis Anglijoje pavertė mane geresniu žaidėju ir žmogumi“, - užbaigė G.Pique.

Prieš daug metų: A.Fergusonas ir G.Pique | que.es nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių