„Inter” pradėjo derybas su Capello?

Italijos spaudoje pasirodė pranešimų, jog Milano „Inter” klubas pradėjo derybas su Anglijos nacionalinės rinktinės teneriu Fabio Capello.

Skelbiama, kad „Inter” vadovybė jau pranešė Rafaeliui Benitezui, kad jo ateitis priklauso nuo to, kaip seksis derybos su kitais strategais.

Benitezo vadovaujama ekipa, po paėjusį sezoną iškovotų visų galimų titulų, šiuo metu nepateisina savo lūkesčių, kadangi šalies pirmenybėse kol kas yra užimama tik penktoji vieta, o UEFA Čempionų lygos grupių etape finišuota antroje vietoje, kuri yra nepalanki prieš aštuntfinalio burtų traukimą.

„Benitezas turi parodyti savo charakterį, nes kitaip šį sezoną mes nieko nelaimėsime. Aš jaučiuose išduotas, nes komanda pralaimi svarbius mačus ir praranda savo sirgalių pasitikėjimą”, - sakė „Inter” prezidentas Massimo Moratti 

Il Corriere dello Sport rašo, kad „Inter” vadovai turi susidarę sąrašą trenerių, kurie galėtų pakeisti Benitezą. Šio sąrašo viršuje puikuojasi Capello, kuriam su Anglijos rinktine nepasiekė patekti į Pasaulio čempionato ketvirtfinalį.


Šiame straipsnyje: Fabio CapelloInter

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių