LTOK neeiliniame posėdyje svarstė dėl D.Rimšaitės gautą raštą

Ketvirtadienį sostinėje buvo sušauktas neeilinis Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) vykdomojo komiteto posėdis, kuriame buvo svarstytas sausio 26 dienos rytą LTOK pasiekęs ant Europos čempionato blanko parašytas Europos šiuolaikinės penkiakovės konfederacijos raštas.

LTOK prezidentui Artūrui Poviliūnui adresuotame laiške Senojo žemyno konfederacijos generalinė sekretorė Tatjana Ardabijeva rašo: „Į mus kreipėsi Rusijos šiuolaikinės penkiakovės federacija su prašymu leisti Donatai Rimšaitei (buvusiai Lietuvos, o šiuo metu - Rusijos sportininkei) dalyvauti stebėtojos teisėmis Lietuvos tautinio olimpinio komiteto generalinės asamblėjos sesijoje, kuri vyks 2012 metų sausio 27-ąją. Tai suteiktų D. Rimšaitei galimybę paaiškinti sesijos nariams, kodėl ji paliko savo gimtinę, taip pat išreikšti padėką Lietuvos sporto bendruomenei už pasiektus laimėjimus. Europos šiuolaikinės penkiakovės konfederacija remia šią iniciatyvą ir maloniai prašo ją patenkinti“.

Pasak LTOK svetainės internete, LTOK vykdomojo komiteto narių nuomonė buvusi vieninga: kadangi nėra nei pačios D. Rimšaitės, nei Rusijos šiuolaikinės penkiakovės federacijos kreipimosi, Europos šiuolaikinės penkiakovės konfederacijos prašymo netenkinti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NELEIST

NELEIST portretas
NELEIST IR NEKREIPT DEMESIO I JOKIUS RASTUS IS RUSIJOS. BALSUOT TIK ATVIRAI IR NESLAPTAI, KAD SUZINOTUME, KIE DAUG PAPIRKTU YRA LIETUVOJE YRA ZMONIU.

vidmantas

vidmantas portretas
Manau, kad komentarų daug nereikia, nes visiems turi būti aišku, kad visų išdavikų laukia toks pat likimas. Manau net neverta kažką ir svarstyti: vyt tą barakūdą iš Lietuvos kaip rujojančią kalę.

SLYKSTYNES

SLYKSTYNES portretas
IS LTOK
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių