Netikėtumas: „Neptūno“ krepšininkai baigė pasirodymą LKF turnyre

Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkams nepavyko prasibrauti į Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taurės turnyro pusfinalį. Pajūrio krepšininkai sekmadienį atsakomosiose ketvirtfinalio rungtynėse namuose po pratęsimo 74:75 (11:16, 16:7, 24:27, 12:12, 11:13) pralaimėjo Kėdainių „Nevėžiui“ ir baigė savo pasirodymą 2012-2013 metų sezono DNB LKF varžybose.

Pirmasis ketvirtfinalio susitikimas Kėdainiuose taip pat baigėsi minimalia kėdainiečių persvara - 70:69.

Pasak uostamiesčio klubo svetainės internete, lemiama dvikova buvo itin įtempta - nė vienai ekipai nepavyko susikrauti didesnės persvaros, o viskas sprendėsi paskutinėmis mačo sekundėmis.

Pagrindinis rungtynių laikas baigėsi 63:62 „Neptūno“ naudai. Tai reiškė, kad sudėjus abiejų rungtynių skaičius rezultatas lygus ir prireikė papildomų penkių minučių.

„Neptūnui“ 18 taškų pelnė Deividas Gailius (8 atk. kam.), 15 - Laurynas Mikalauskas, 12 - Martynas Mažeika, 10 - Marius Runkauskas, po 8 - Evaldas Dainys ir Rashaunas Broadusas.

Nugalėtojams Darius Šilinskis pelnė 21 tašką (9 atk. kam.), Mindaugas Girdžiūnas - 18, Rolandas Jakštas pridėjo 14 (10 sugriebtų kamuolių) taškų.

Kėdainių „Nevėžio“ kitame etape laukia Prienų „Prienų“ ir Panevėžio „Lietkabelio“ poros nugalėtojas.

„Buvo įtemptos rungtynės. Viskas sprendėsi paskutinėmis sekundėmis, o tuomet jau nugalėtoją lemia psichologiniai aspektai. Mes tam buvome geriau pasiruošę. Po tokių rungtynių norisi kuo greičiau grįžti namo ir džiugiomis nuotaikomis pabūti su šeima, sėsti prie šventinio stalo“,- cituojamas kėdainiečių

treneris Gintaras Leonavičius.

„Tikslas buvo vienintelis - patekti į kitą LKF taurės turnyro etapą, tačiau to neįgyvendinome. Apmaudu ir gaila. Žaidėjų atsipalaidavimas jautėsi nuo pat dvikovos pradžios, kad ir kaip bandėme juos motyvuoti ir nuteikti rimtai dvikovai, tai nepavyko. Su “Nevėžiu„ per kelias dienas žaidėme trejas rungtynes, vienas kitą žinome kaip nuluptus. Galbūt koją pakišo ir tai, kad penktadienį Kėdainių ekipą nugalėjome jų arenoje, mūsų žaidėjai turbūt mąstė, kad Klaipėdoje varžovus įveiks lengviau. Susiklostė viskas visai kitaip“, - apmaudo neslėpė „Neptūno“ treneris Kazys Maksvytis.


Šiame straipsnyje: NeptūnasLKF taurėNevėžis

NAUJAUSI KOMENTARAI

piktas

piktas portretas
tokiems liurbiams dar ir atlyginimus moka......kitų sporto šaku atstovai už savo babkes sportuoja tuo tarpu....

storas

storas portretas
Kodel rasote netiketumas, visai normalu...nes netiketumas butu jei neptunas ka nors pasiektu...tai mirusio miesto kuris turi tik akropoli ir dziaza...ha ha ha su dziaziniu meru...mires miestas ir mires sportas...ir ne tik nieko nera nei atrakciju, nei renginiu nei sporto...gaila kad metu metais niekas nesikeicia....

to 2 atsilupeliui

to 2 atsilupeliui portretas
tu netik storas,bet idijotas...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių