A. Schwarzeneggeris tapo kultūrizmo žurnalo redaktoriumi

Arnoldas Schwarzeneggeris (Arnoldas Švarcenegeris) grįžta prie savo ištakų, susijusių su kultūrizmu, - kaip žurnalų „Muscle & Fitness“ ir „Flex“ grupės redaktorius.

Buvęs „Misteris Olimpija“ šį darbą dirbo prieš tai, kai 2003-iaisiais tapo Kalifornijos gubernatoriumi.

Be kitų pareigų, Arnie (Arnis) kas mėnesį savo skiltyse dalys pamokymus apie gyvenimą, patarimus, pasiūlymus treniruotėms.

Jo bendradarbiavimo su „Muscle & Fitness“ ir „Flex“ istorija yra labai ilga - 1968 metais, kai jam buvo vos 21-eri, jį žurnalų steigėjas Joe Weideris (Džo Veideris) buvo paskelbęs kultūrizmo „veidu“.

Vėliau kultūrizmo ir kino žvaigždės atvaizdai šių dviejų žurnalų viršelius puošė daugiau kaip 60 kartų, nurodo „The Hollywood Reporter“.

A.Schwarzeneggeris sako: „Kaip tik šiuose žurnaluose radau tą kibirkštį, kuri įkvėpė mane pradėti kilnoti svarmenis ir galiausiai persikraustyti į Ameriką, ir įgyvendinti savo svajones. Didžiuojuosi, kad grįžtu kaip redaktorius“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tapo

tapo portretas
tapo fistingo redaktoriumi

w

w portretas
Nezinau,jis pasidare toks baisus,kaip Kvazimodas,neimanoma ziureti. Lygiai,kaip ir Mikis Rurke,S.Stalone,van Damas. |Nesuprantu,cia plastine chirurgija pavercia juos baisuokliais?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių