„Vėtros“ legionierius rungtynes Anglijoje stebėjo už grotų

Vilniaus "Vėtros" legionierius Nikolajus Mašitševas UEFA Europos lygos dvikovą su Londono "Fulham" atsimins ne iš maloniausios pusės. Komandos draugų žaidimą Anglijos sostinėje jis stebėjo per televizoriaus ekraną už grotų.

Prieš atsakomąsias rungtynes su "Fulham" vilniečiai į Londoną atvyko praėjusį trečiadienį, likus dienai iki susitikimo. Aerouoste Lietuvos klubo žaidėjo N.Mašitševo laukė nemalonumai - jis buvo neįleistas į šalį, rašo futbolas.lt.

"Problema tame, kad neturiu jokios šalies pilietybės. Turiu ne Estijos piliečio, o tik Estijos gyventojo dokumentą. Tokiam dokumentui yra reikalinga Jungtinės Karalystės viza" , - pasakojo Estijoje gimęs rusų tautybės futbolininkas.

N.Mašitševas su savo dokumentu vyko rungtyniauti už "Vėtrą" į Liuksemburgą bei Suomiją "Ten niekas netikrino pasų, o anglai pasielgė griežtai. Jokie aiškinimai, kad atvažiavau žaisti Europos lygos rungtynių su "Fulham", nepadėjo."

Tuo futbolininko nelaimės tik prasidėjo - jis nebuvo iš karto deportuotas į Lietuvą, o atsidūrė už grotų. "Vietoje penkių žvaigždučių viešbučio patekau į nelegalams skirtos areštinės kamerą. Joje praleidau naktį ir visą dieną. Gerai bent tai, kad leido pasižiūrėti futbolą. Kaip žaidžia "Vėtra" žiūrėjau per didelį ekraną su kameros draugais."

Pasak N.Mašitševo, niekas iš kartu žiūrėjusių rungtynes nesirgo už "Fulham" ekipą: "Visi, suprantama, sirgo už "Vėtrą". Jie piktinosi, kai pasakojau, kaip čia patekau."

Iš Londono N.Mašitševas grįžo kartu su komanda naktį iš penktadienio į šeštadienį. Sekmadienį saugas jau atstovavo Vilniaus klubui A lygos rungtynėse su Tauragės "Tauru".



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zilberšteinas

Zilberšteinas portretas
Savo nieko apie futbolą nesugebate parašyti, tik kopijuojate nuo futbolas.lt. Be reikalo, vis tiek jūsų portale apie futbolą niekas neskaito. Ir šiaip jau vertėtų užsidaryti, nes neatlaikote konkurencijos nė vienoje srityje.

vilnietis

vilnietis portretas
Rūdiškių "Vėtra" yra priversta paleisti dalį gerų žaidėjų, nes kaip ir buvo prognozuojama, klubas turi labai didelių finansinių sunkumų (skolų). p.s. nereikia kreipti dėmesio į psichikos ligonių rašliavas apie užsidaryma ir pn. Manau, kad "Vilniaus diena" yra vienas įdomiausių skaitalų Lietuvoje.
VISI KOMENTARAI 2

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių