Grožio entuziastams – daugiau perspektyvų

  • Teksto dydis:

Uostamiestyje jau daugiau nei metus veikiantis „Minijos 1 Grožio Hubas“ sulaukia daugybės grožio ir sveikatos specialistų bei klientų susidomėjimo. Siekiama, kad „Minijos 1 Grožio Hubo“ pastatas, esantis Minijos gatvėje 1A, taptų tikru traukos centru, kuriame savo žinias tobulintų profesionalių specialistų komanda, toliau augtų klientų srautai, pamažu atsirastų daugiau pastato bei teritorijos įveiklinimo galimybių.

Supa miesto istorija

„Minijos 1 Grožio Hubas“ išsidėstęs istorinėje uostamiesčio vietoje. Netoli yra parkas ir Storoji Klaipėdos liepa, laikoma viena seniausių Lietuvos liepų, ji įtraukta į saugotinų botaninių gamtos paveldo objektų sąrašą.

„Mūsų teritoriją supa labai daug istorijos. Šalia yra Špichuto dvaro teritorija. Būtent dėl šio dvaro čia buvo pastatyta nemažai gyvenamųjų namų. Anksčiau ta gatvė, kur dabar yra Gėlių kvartalas, buvo vadinama Špichuto gatve. Gėlių kvartalas irgi suteikia savotiško grožio. O likęs parkas įneša gamtos žalumos, suteikia jaukumo, ramybės. Turime ir pastato vidinį kiemelį, kurį planuojame apželdinti, kad įsilietume į parko teritoriją“, – pasakojo „grožio hubo“ vadybininkė Ilma Venckutė.

Minijos g. 1A pastatas išsiskiria ir savo žalia spalva, kuri yra simboliška, tarsi vizitinė „Minijos 1 Grožio Hubo“ kortelė.

„Ne atsitiktinai pastatą nudažėme žalia spalva, jis ir anksčiau turėjo žalių akcentų, o tai irgi susiję su sveikatingumo, grožio sritimi. Žalia spalva turi simboliką, ir mes ja labai tikime, nes ji simbolizuoja sveikatą, grožį, ramybę ir sėkmę. Mes ir orientuojamės į sėkmę ir grožį. Taip tapome vieni didžiausių „Minijos 1 Grožio Hubų“ Baltijos šalyse“, – sakė I. Venckutė.

Mes ir orientuojamės į sėkmę ir grožį.

Dirba įvairių sričių specialistai

Šiuo metu „Minijos 1 Grožio Hube“ išnuomota apie du tūkstančius kvadratinių metrų patalpų įvairiems grožio specialistams. Planuojama įveiklinti dar apie tūkstantį kvadratinių metrų šio pastato patalpų.

„Turime kur plėstis. Manome, kad tikrai sulauksime norinčiųjų, nes žmonės jau domisi. Tiesą sakant, mes net nespėjame tiek stipriai išsiplėsti, kiek yra norinčiųjų, ir tai yra labai smagu“, – kalbėjo I. Venckutė.

Šiuo metu „Minijos 1 Grožio Hube“ dirba kirpėjos, darančios ne tik šukuosenas, bet ir įvairias plaukų procedūras, taip pat specialistės, atliekančios kūno ir veido odos procedūras, bei manikiūrininkės, kineziterapeutai.

Svarstoma, kad „Minijos 1 Grožio Hube“ dar galėtų įsidarbinti apie 50 įvairių grožio ir sveikatos specialistų.

„Minijos 1 Grožio Hubo“ nuotr.

Visos procedūros – vienoje vietoje

Įveiklintomis patalpomis džiaugiasi ne tik čia dirbantys specialistai, bet ir klientai, ypač moterys, kurioms paslaugų spektras – itin platus. Labiausiai klientes džiugina tai, kad visas reikalingas procedūras galima atlikti vienoje vietoje.

Tiek klientams, tiek čia dirbantiems specialistams yra didelė automobilių parkavimo zona, o neturintiesiems automobilio – iš šios vietos patogus susisiekimas viešuoju transportu. Netolimoje ateityje planuojama įrengti ir elektromobiliams įkrauti skirtas stoteles bei dviračių stovus.

„Jeigu į darbą atvažiuojame dviračiu, suprakaituojame, jaučiamės nesmagiai ir nebenorime būti tarp žmonių. Tad svarstome įrengti dušus pastato rūsyje, galbūt ir pirtį, kad būtų galima ateiti nusiprausti. Ne tik darbuotojams, bet ir klientams. Jeigu įrengtume pirties zoną, manau, tikrai atsirastų norinčiųjų ir joje pabūti“, – svarstė I. Venckutė.

Taip pat planuojama netoli šio pastato įrengti kavinę, kurioje galėtų lankytis ir savo vizito laukti klientai, o ir specialistai čia ateitų pailsėti.

„Minijos 1 Grožio Hubo“ nuotr.

Durys visuomet atviros

Specialistai džiaugiasi, kad „Minijos 1 Grožio Hube“ išties yra daugybė privalumų.

„Kai išsinuomoja patalpas, jie gauna ne tik išnuomotą savo plotą, bet ir laukiamąjį. Tai reiškia, kad savo kabinete specialistui nereikia įrenginėti atskiro kampelio, kuriame galėtų pasodinti laukiantį klientą. Laukiamąjį esame apstatę baldais, augalais, turime kavos aparatą, kad atvykęs žmogus jaustųsi jaukiai“, – vardijo I. Venckutė.

Patogu ir tai, kad yra poilsio erdvių, galima papietauti virtuvėlėje arba pasikelti į ant stogo esančią lauko terasą, iš kurios atsiveria puikus vaizdas.

„Nesustojame tobulėti, turime įvairių idėjų. Norime išpuošti teritoriją, ją apželdinti, o pastatą paversti išskirtiniu. Norime, kad mūsų nuomininkai nesustotų tobulėti. Ieškome įvairių savo srities specialistų, kurie perduotų savo žinias mūsų nuomininkams ir taip pat nesustotų tobulėti. Taip taptume ne tik didžiausiais, bet ir geriausiais“, – teigė I. Venckutė.

Tiek specialistams, tiek grožiu besidomintiems klaipėdiečiams „Minijos 1 Grožio Hubo“ durys – visuomet atviros, kadangi čia galima gauti ne tik reikalingų paslaugų, bet ir dalyvauti nemokamuose kursuose, kuriuos veda ir žymios Lietuvos moterys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gal

Gal portretas
Nepatrauktlus pavadinimas, keista, neskambus... O ir tokizme prabangiame pastate ieškoti " grožio", tikrai rizikinga. Rasite tik labai jau aukštas kainas. Beje, tų grožio centrų Klaipėdoje gal tikrai per daug? Ypač tokioje nuolatinėje karo naujienų informacijos sraute. geriau jau pirmos pagalbos kursai, pasiruošimai nenumatytoms situacijoms.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių