Klaipėda šildymo sezono pradžios dar neskelbia

Klaipėdos savivaldybė informuoja dėl sezono pradžios sprendimo dar nepriėmusi.

Klaipėdos savivaldybė tikina, kad šildymo sezono pradžia dažniausiai skelbiama spalio viduryje, tačiau šiuo metu sprendimas dėl to dar nėra priimtas.

„Paprastai šildymo sezono pradžia Klaipėdoje būna skelbiama apie spalio vidurį. Dėl šių metų sezono sprendimas dar nėra priimtas, stebimos orų prognozės, nuo kurių priklausys, ar ir šiemet sezonas startuos panašiu metu“, – teigiama Eltai perduotame Klaipėdos miesto savivaldybės komunikacijos skyriaus komentare.

Sostinės meras Valdas Benkunskas yra informavęs, kad šildymo sezono pradžia Vilniaus mieste gali būti paskelbta po dviejų savaičių, tačiau galutinis sprendimas priklausys nuo orų.

ELTA primena, kad šildymo sezono pradžią trečiadienį pradėjo Tauragės ir Vilniaus rajonų savivaldybės. Tauragėje šildymas įjungtas visiems gyventojams, o Vilniaus rajone – švietimo ir gydymo įstaigose.

Nuo ketvirtadienio mokymosi ir gydymo įstaigos pradėtos šildyti ir Panevėžyje, tačiau miesto gyvenamųjų namų, biudžetinių įstaigų, įmonių ir organizacijų šildymo sezono pradžia dar neskelbiama. Taip pat nuo spalio 3 d. Radviliškio ir Pakruojo rajono savivaldybės skelbia pradedančios šildymo sezoną.

Potvarkį dėl šildymo sezono pradžios Jonavos rajono įstaigose pasirašė ir laikinai mero pareigas einantis Rimantas Sinkevičius. Čia nuo ketvirtadienio pradedamas šildymas ikimokyklinėse įstaigose, bendrojo lavinimo mokyklose ir kitose mokymo įstaigose, taip pat Jonavos rajono gydymo ir slaugos įstaigose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taigi

Taigi portretas
Kas per sovietinis palikimas? Nuo dvaro priklauso, ar šiildytis ar ne. Meras gyvena nuosavam name, tai jam šalantys vaikkai dzin.

ttt

ttt portretas
Ne šildymo sezono pradžią skelbti reikia , o įjungti šildymą. Gyventojams susirgus , kad ir sloga , bus pripažintas kovidas . Puiku )
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių