Klaipėdiečių pamėgtas restoranas „Juodasis vilkas“ miesto šurmulį iškeitė į Karklę arčiau jūros

  • Teksto dydis:

Persikėlęs į naują vietą daugelio klaipėdiečių pamėgtas restoranas „Juodasis vilkas“ išsaugojo tik senąjį savo pavadinimą ir ištikimus svečius. Nauja vieta gražiame gamtos kampelyje atvėrė galimybes svečiams pasiūlyti išskirtinį meniu ir aplinką, viliojančią sugrįžti visus metus. 

Pasikeitė ne tik vieta

Važiuojant pagrindine Karklės kaimo gatve, dažno akys užkliūva už idealiai sutvarkytos sodybos su krepšinio aikštele ir išpuoselėta aplinka. Ne vienam pravažiuojančiam kirba klausimas, kas ten įsikūręs.

Nuo šiol atsakymas aiškus – Karklėje, Placio g. 42 įsikūrė iš pietinės miesto dalies persikėlęs restoranas „Juodasis vilkas“, kuris miesto šurmulį iškeitė į gražų gamtos kampelį arčiau jūros.

Didžiulėje teritorijoje naująją savo vietą suradęs restoranas žada ir toliau svečius lepinti skaniu maistu ir siūlyti įvairias pramogas. „Juodasis vilkas“ stengsis išlikti patrauklus ir tradicinės virtuvės mėgėjams, ir tiems, kurie nori ko nors neįprasto.

Restorano teritorijoje taip pat yra jaukus keturių kambarių viešbutis „Pajūrio paštas“, kuris priima svečius visus metus. Viešbučio kambariai skirti ramybės ieškantiems poilsiautojams, kurie pasiekti jūrą gali vos už kelių šimtų metrų.

Viešbučio svečius ir restorano lankytojus „Juodasis Vilkas“ kviečia kartu stebėti gražiausius saulėlydžius.

Patiekalai – kiekvieno norams

Restorane „Juodasis vilkas“ patiekalų meniu pritaikytas klientų norams ir poreikiams: tiek gurmanams, tiek ir tradicinės lietuviškos virtuvėms mėgėjams.

Restoranas svečiams siūlo vakuumavimo – specialiu maisto ruošimo – būdu pagamintus mėsos patiekalus. Ilgai ruošta bei brandinta mėsa išsaugo visas maistines bei naudingas medžiagas, o žemoje temperatūroje paruošiamas kepsnys būna minkštas ir sultingas. „Juodajame vilke“ galėsite paskanauti triušienos, antienos ir tradicinės mėsos patiekalų.

Atsižvelgdami į klientų pageidavimus, restoranas „Juodasis vilkas“ šalia patiekalų gurmanams siūlo ir įprastus, dažno lietuvio pamiltus sočius ir skanius patiekalus.

Ir bulvės gali būti įdomios

„Nė viename patiekale nerasite skrudintų bulvių ar paprastų ryžių“, – pristatydama naująjį valgiaraštį teigia restorano vadovė Daiva Griciūnienė.

Lietuviai mėgsta bulves, tad jos iš valgiaraščio išbrauktos nebus, tačiau siūloma paragauti ne tik tradicinių, bet ir įdomesnių bei įmantresnių patiekalų iš šios daržovės.

„Ar bus verdami cepelinai? Taip, išskirtiniais atvejais, apie tai informuojant svečius iš anksto. Tačiau, lietuviškos virtuvės gerbėjams siūlome platų bulvinių blynų asortimentą su penkių rūšių padažais. Todėl kiekvienas galės pasirinkti su kuo tą dieną nori traškaus bulvinio blyno: spirgučiais, grietine ar baravykais“, – pasakoja vadovė.

Ji žada, kad restorano valgiaraštis bus keičiamas gana dažnai, atsižvelgiant tiek į sezoniškumą ir esamas sezono gėrybes, tiek ir į kintančius žmonių poreikius ir norus.

Pasimėgauti vaizdais – šildomoje terasoje

Kokie dar naujoje vietoje įsikūrusio restorano privalumai? Pasimėgauti skaniu maistu ir gražia aplinka galima sėdint didelėje šildomoje terasoje, o dėl lengvai išlankstomų stalų galėsite sutalpinti ir būrį draugų.

Šiuo metu gaminama speciali danga terasos grindims padengti, kad nesusidarytų šalčio srautai. Tad jau netrukus damos terasoje galės avėti ir aukštakulniais bateliais, nebijodamos sušalti. Atšilus orams speciali danga bus nuimama, kad pasimatytų natūralios maumedžio grindys.

Šiltuoju metų laiku didžiulė restorano teritorija taip pat bus pritaikyta svečių poreikiams: leisti laiką bus galima lauko pavėsinėse prie ąžuolinių baldų ar su šeima prisėsti sekmadienio pietų po žydinčia obelimi. Vaikai tikrai nenuobodžiaus didelėje restorano teritorijoje, smagiai leisdami laiką krepšinio aikštelėje ar užsiimdami kitomis siūlomomis veiklomis.

 

Šventes siūlo sutikti Karklėje

Restoranas įtemptai ruošiasi artėjančioms didžiausioms ir gražiausioms metų šventėms. Nuolatiniai svečiai žino, kad „Juodajame vilke“ per šventes visada būna linksma ir netrūksta įsimintinų akimirkų.

Dabar suskubusiems rezervuoti staliukus žadama nepamirštama Naujųjų metų sutikimo šventė gražios gamtos apsuptyje su skaniais patiekalais ir gyvos muzikos programa. Žadami šokiai ir vaišės iki pirmųjų gaidžių!

Automobilius galima palikti didelėje nemokamoje aikštelėje šalia maitinimo įstaigos.

Restoranas dirba pagal klientų poreikius, tad patalpas galima rezervuoti įmonės vakarėliams, gimtadieniams, šeimos šventėms ar bet kokia kita proga. Reikia tik paskambinti ir susitarti, esant poreikiui galima rezervuoti ir nakvynę tame pačiame pastate įsikūrusiame viešbutyje „Pajūrio paštas“.

Iš anksto užsakytą ir pagamintą maistą, šventėms skirtus patiekalus galima pristatyti į bet kurią vietą. Užsakymai priimami ir teikiama informacija: 8 690 55577, 8 462 46246, dėl salės nuomos ar renginių skambinti: 8 686 73405.



NAUJAUSI KOMENTARAI

FY

FY portretas
šioje vietoje užsilenks, per silpni

tam Doviui

tam Doviui portretas
Lėbartuose galėsi švęsti kiek nori.

TO DOVAS

TO DOVAS portretas
Tamstas tikrai priims restoranėlis Joniškės gatvėje...
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių