Klaipėdietė pasiekė pergalę: nenustebino, dėl šito ten ir ėjau

Druskininkuose vykusiame didžiausiame Lietuvos funkcinio sporto čempionate klaipėdietė sporto trenerė Olga Rybina moterų „Elite“ kategorijoje užėmė pirmąją vietą.

Čempionate O. Rybinai teko ištverti šešias rungtis: ištvermės pratimus (angl. endurance), svorių kilnojimą (angl. bodyweight), įgūdžių (angl. skills), mišrią (angl. mixed) ir galingumo (angl. power). Kiekvieną dieną teko varžytis dviejose rungtyse.

Moterys ir vyrai, kaip įprastai, kovėsi atskirai, o moterų kategorijų buvo ne viena – pradedančiųjų ir pažengusiųjų.

„Buvo dvi skirtingos kategorijos – apie 30–40 moterų pradedančiųjų lygyje, o „Elito“ lygyje buvo 13 moterų. Atskirai Druskininkuose vyko ir Europos funkcinio sporto čempionatas, ten irgi buvo moterų, todėl skaičiai pasiskirstė“, – sakė O. Rybina.

Olga Rybina. Asmeninio archyvo nuotr.

Iš viso Europos funkcinio sporto čempionate dalyvavo per 300 dalyvių iš 14 valstybių, septyni Lietuvos atstovai apdovanoti medaliais.

Labai norėjau ir pasisekė.

O. Rybina tikino po pergalės besijaučianti puikiai ir džiaugiasi pasiektu rezultatu.

„Liepos mėnesį kiekvieną savaitgalį vyko varžybos, tad atskirai nesiruošiau šiam čempionatui, nelabai turėjau tam laiko ir galimybių. Tad tikrai nebuvau savo geriausios formos, bet vis tiek pavyko kažką padaryti. Labai norėjau ir pasisekė“, – kalbėjo sportininkė.

Pirmos vietos pergalė klaipėdietės nenustebino.

„Nenustebino, dėl šito ten ir ėjau. Nelaimėjau netyčia, man reikėjo pasistengti, nes visos buvome panašaus lygio, „Elito“ klasės. Šiaip sau neateina laimėjimas. Žinau, kad galėčiau padaryti geriau, bet to, ką padariau tą savaitgalį, pakako, kad laimėčiau, vadinasi, galiu padaryti dar daugiau. Labai džiaugiuosi“, – neslėpė O. Rybina.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių