Nuo gegužės 1-osios – mokamas stovėjimas ir pajūryje

Nuo gegužės 1-osios ratuotiems paplūdimio lankytojams teks pakratyti pingines. Pliažų prieigose esančiose aikštelėse bus pradėta rinkti rinkliava už automobilių stovėjimą.

Viešosios įstaigos „Klaipėdos keleivinis transportas“ direktorius Gintaras Neniškis tvirtino, kad naujų vietų, kur būtų renkamas mokestis, šiemet nėra.

Išliks tos pačios šešios aikštelės: Pirmojoje Melnragėje prie molo ir prieš buvusią seniūniją, Antrojoje Melnragėje, Neįgaliųjų pliaže, Giruliuose prieš kalną ir prie stovyklos „Pasaka“.

Nekis ir paslaugos kaina. Pusantros valandos kainuos 1 litą. Rinkliava bus renkama nuo 10 iki 20 val. kiekvieną dieną.

G.Neniškio teigimu, šiuo metu baigiama remontuot stovos skaitiklius. Juos ruošiamasi sumontuoti savaitės pabaigoje. Aikštelėse, kuriose pastatome daugiausia automobilių, bus sustatyti po du įrenginius.

Tokios yra Antrosios Melnragės, Neįgaliųjų pliažo. Pasak G.Neniškio, karštomis dienomis, kai bus dideli mašinų srautai, šiose aikštelėse dirbs ir žmonės.

Rinkliava už automobilių stovėjimą pajūryje Klaipėdoje renkama iki rugsėjo 30 dienos.

Palangoje rinkliava už automobilių stovėjimą renkama nuo birželio 1 dienos. Centrinėje miesto dalyje nuo Vytauto gatvės jūros link valanda kainuoja 3 litus.

Nuo minėtos gatvės į rytus – 2 litai. Rinkliava didžiausiame šalies kurorte renkama iki rugpjūčio 31 dienos visą parą. Čia pastatyti kaip ir pernai 32 parkomatai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

teisingai

teisingai portretas
Pajuris ne vieta vergams

Teisingai

Teisingai portretas
turtuoliai, kurie savo džipais prie jūros važiuoja, turi susimokėt. O mums vienodai, gali ir po tūkstantį litų už valandą padaryt - autobusas, mikruškė, dviratis, savos dvi kojos ir jokio mokesčio.

to teisingai

to teisingai portretas
Tai kad tie kurie prie juros su dzipu privaziuoja gi nieko nemoka :) Jiems nemokama. Moka bobulencijos atvaziavusios is kokio kaimo su diedukais prie juros.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių