Prasidėjus pavasariui akį rėžia išvartyti paspirtukai

Ant pėstiesiems skirtų takų vėl akį rėžia išmėtyti elektriniai paspirtukai. Vieni gyventojai mano, kad juos išvarto patys paspirtukų naudotojai, kiti – kad nuverčia vėjas arba pro šalį einantys ir veikiausiai piktų kėslų turintys žmonės.

Nuvirtęs elektrinis „Bolt“ paspirtukas tik ką buvo pastebėtas ir netoli pėsčiųjų perėjos Herkaus Manto gatvėje. Žmonės vis pažvelgdavo į gulintį ant žemės brangų daiktą, bet nė vienas nepanoro jo pakelti.

Prasidėjus pavasariui, tokie vaizdai įvairiose miesto erdvėse – dažni. Klaipėdiečiai nuvirtusius paspirtukus pastebi skveruose, parkuose, pėstiesiems skirtuose takuose.

„Bolt“ dalijimosi paslaugų operacijų vadovas Benas Jurlovas teigė, kad, kadangi klientai, baigdami kelionę, privalo padaryti paspirtuko nuotrauką, tai, kad paspirtukas randamas nuvirtęs, dažniausiai ne klientų darbas.

Benas Jurlovas / „Bolt“ nuotr.

Dažniausiai krentančius ir gulinčius paspirtukus gelbsti jų tvirta konstrukcija.

„Dažniausiai paspirtukus išguldo piktavaliai. Rečiau tai pavyksta padaryti staigesniam vėjo gūsiui, nes mūsų paspirtukų konstrukcija pakankamai tvirta, išlaikyti stabilumą padeda ir speciali kojelė. Jeigu paspirtukas pastatytas netvarkingai arba tiesiog guli, mūsų dirbtinio intelekto sprendimas identifikuoja tai iš kelionės pabaigoje padarytos nuotraukos ir išsiunčia vartotojui perspėjimą programėlėje. Ilgainiui visi panašūs pažeidimai daro neigiamą įtaką vartotojo reitingui. Matydami, kad vartotojo elgesys kartojasi, edukuojame jį, o situacijai neišsisprendus, blokuojame tokiam vartotojui paskyrą“, – paaiškino B. Jurlovas.

Jis taip pat pažymėjo, kad „Bolt“ komanda, dirbanti Klaipėdoje, perstato netinkamai stovinčius, pakelia gulinčius paspirtukus.

„Ir surenka tuos, kurių būklę reikia patikrinti arba perduoti remontui. Gyventojai taip pat neturėtų likti abejingi pamatę gulintį paspirtuką – nereikėtų baimintis jo skleidžiamo garso, o koja atlenkti kojelę ir pastatyti vertikaliai. Pamačius, kad išguldyta daugiau paspirtukų, galima apie tai pranešti mums – efektyviausią tą padaryti per mūsų programėlę. Dažniausiai krentančius ir gulinčius paspirtukus gelbsti jų tvirta konstrukcija, tačiau pasitaiko visko. Profilaktiniai patikrinimai ir remontas kiekvienam paspirtukui atliekami prieš prasidedant sezonui“, – akcentavo B. Jurlovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>nepatenkintas

>nepatenkintas portretas
oi oi betvarkė..Nejuokinkit voverių bukiai pakvaišę dėl kiekvienos smulkmenos. Gydykitės

Anonimas

Anonimas portretas
Koks zmoniu mastymas, taip pastatyti ir paspirtukai

nepatenkintas

nepatenkintas portretas
Aplamai tie "boltiniai " paspirtukai turi būti išvyti iš miesto. Betvarkė tokia, kad baisu. Tegul"boltiniai" besmegeniai vadovai įveda tvarką arba lauk iš miesto.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių