Riešutų vitrinoje knibždėjo kirmėlės: dar taip nesu mačiusi

„Dar taip nesu mačiusi“, – feisbuko grupėje „Klaipedos miesto mamyciu virtuali bendruomene 3“ dėmesį tikrai pritraukiantį vaizdo įrašą iš prekybos centro paviešino viena klaipėdietė. Tarp riešutų ir ant plastikinės taros, kurioje jie buvo laikomi prekybos vietoje, ropojo kirmėlės.

„Birželio 10 d. vakare ėjome su sūnumi į Klaipėdoje esančią „Iki“ parduotuvę (viena mažųjų). Ir užkliuvo riešutai... Pamačiau štai tokį vaizdelį... Ten jau tie riešutai turėjo seniai būti tokie. Pasakiau salės darbuotojai... Ji padėkojo, bet nesiskubino sutvarkyti...“ – portalui kauno.diena.lt pasakojo moteris.

Ji teigė, kad kitą dieną specialiai nuėjo pažiūrėti, ar sutvarkyti riešutai. Riešutų apskritai ten jau neberado, todėl į jokias instancijas nieko ir neberašė. Tačiau pasidalijo feisbuke. Neprieštaravo, kad jos užfiksuotu vaizdu pasidalytų žurnalistai.

 

 

Moteris nusprendė neatskleisti, kurioje „Iki“ parduotuvėje taip įvyko, nes ji „jau susitvarkė“.

Vaizdo įrašas susilaukė internautų reakcijos. Dalis piktinosi, kad „Lietuvoje jau seniai nebėra nei kainų reguliavimo tarnybos nei kokybės kontrolės“.

Kiti į viską žvelgė su humoru. „Paimsiu į žvejybą“, „Gal čia žūklės prekių parduotuvė?“, „Pasibaigė galiojimas. Siela iš riešutų išeidinėja“, „Vadinasi, geri riešutai – prie chemiškai apdorotų kirminiukai nesiartina“ – komentavo grupės nariai.

„Iki“ prekybos tinklo atstovė žiniasklaidai Gintarė Kitovė visų pirma atsiprašė klientės dėl šios situacijos ir pateikė daugiau detalių.

„Birželio 10 d. gavome klientės skundą dėl netinkamos riešutų kokybės parduotuvėje. Mūsų kokybės skyrius kaipmat sureagavo į gautą skundą. Visi prekybos salėje buvę sveriami riešutai išimti iš prekybos, indai bei lentynos dezinfekuoti“, – teigė atstovė.

Gal čia žūklės prekių parduotuvė?

Anot jos, „visos į parduotuves atkeliaujančios prekės tiek priėmimo metu, tiek lentynose yra kruopščiai prižiūrimos, o prieš tai buvusio patikrinimo metu jokių pažeidimų nenustatyta“. Patikinta, kad bus kreiptasi į riešutų tiekėją su prašymu paaiškinti, kaip galėjo atsirasti maistinės kandys skunde minėtuose riešutuose.

„Visose parduotuvėse yra įdiegtos priemonės kenkėjų prevencijai ir kontrolei, priemonės skraidančių vabzdžių kontrolei bei kitų kenkėjų prevencijos prietaisai. Jei turime bent mažiausią įtarimą, kviečiame kenkėjų priežiūros technikus, prireikus – diegiamos papildomos priemonės“, – komentavo G. Kitovė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dievas

Dievas portretas
Gera proteino doze kartu . Tiebaliuko prie riešutuku

Antanas

Antanas  portretas
Šunis draudžia naudoti maistui,tai ieško pakaitalų.Sakyčiau,sėkmingai.

Dvigubas

Dvigubas portretas
Perki viena prekė , gauni dvi.Pridėjo baltimu.Labai gerina sveikata.
VISI KOMENTARAI 68

Galerijos

Daugiau straipsnių