Ardo narkotikų platintojų rezginį

Uostamiesčio teisėsaugininkų taikiklyje – dvi sėkmingos narkotinių medžiagų prekeivių sulaikymo operacijos.

Uostamiesčio teisėsaugininkų taikiklyje – dvi sėkmingos narkotinių medžiagų prekeivių sulaikymo operacijos.

Narkotikai – iš staliaus kišenės

Klaipėdos apylinkės teisme dviems mėnesiams vakar suimtas 39 metų D.V. Vyras policijos pareigūnams įkliuvo po to, kai Klaipėdos rajone Triušelių kaime pardavė dozę narkotikų.

Sandoris įvyko antradienį, 12.40 min. Baldų gamybos įmonėje staliumi dirbantis D.V. narkotikus pardavė prie savo darbovietės. Policijos pareigūnai vyrą sulaikė dar tą pačią dieną, 14.20 min.

Nors tyrimo detalės nėra atskleidžiamos, tačiau aišku tiek, kad operatyviniai žinojo, kuo užsiima baldžius. Greičiausiai vyras buvo sekamas jau kurį laiką.

Pasak Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokuroro Aivaro Velučio, sulaikytasis pirkėjui maišelį su baltos spalvos milteliais pardavė už 50 litų.

„Kokios tai narkotinės medžiagos, atsakys ekspertizė. Kol kas įtariame, tai yra heroinas“, – patikino prokuroras.

Pareigūnai atliko kratas ir vyro bute. Paaiškėjo, kad narkotikų prekeivis gyveno pas mamą. Trijų kambarių bute buvo įsikūręs ir jo brolis. Suimtasis iš pirmosios santuokos turi vaiką.

Kratos metu pareigūnai aptiko daiktų, ant kurių gali būti narkotinių medžiagų.

Ragavo kalėjimo duonos

Į policijos pareigūnų rankas pareigūnams žinomas D.V. įkliuvo vos palikęs įkalinimo įstaigą. Kovo mėnesį vyras išėjo iš kalėjimo, kur praleido beveik 5 metus.

2008 metais D.V. už grotų sėdo už tokį patį nusikaltimą – narkotikų laikymą ir prekybą jais. Anksčiau vyras yra išklausęs dar vieną teismo nuosprendį dėl nusikaltimo, tačiau šiuo metu šis teistumas jau yra išnykęs.

„Įtariamasis prisipažino dėl nusikaltimo. Jis pripažino, kad narkotikais prekiavo, ketindamas pasipelnyti“, – teigė prokuroras.

Policijai žinoma, kad vyras ir pats svaiginasi psichotropinėmis medžiagomis.

Prokuratūra prašė įtariamąjį suimti trims mėnesiams, tačiau teismas priėmė sprendimą vyrą suimti dviejų mėnesių laikotarpiui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to e.

to e. portretas
O prie ko cia paprasti narkomanai ir narkotiku prekeiviai? Platintoju mieste ne vienas ir ne du,viena pagauna,kitas atsiranda. O narkomanu deja visur tik daugeja nuo 1991m. Jei nieko neismanai ir nezinai,tai geriau patylek.

e.

e. portretas
nereikia kalbėti, kad narkomanų nemažėja- mažėja dar ir kaip, Klaipėdoj policija tikrai dirba efektingai. kiek girdim, kad sulaikyti narkotikų prekeiviai, tai pastoviai Klaipėdoj, nors Vilniuje mastai ohoho kokie, palyginus su pajūriu.

del amsterdamo i ertinio klubo

del amsterdamo i ertinio klubo  portretas
kada bus info kiek gavo ? parduotuves amsterdamas ir kazkokio erotinio klubo sefas ,, ar jis gall nekaltas ar gavo teistuma ir pvz 4000 bauda nesiunciant i kaleima ,, kada bus info ?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių