Dėl slidaus kelio pasipylė avarijos: „Audi“ nulėkė į mišką ir įstrigo tarp medžių

Slidus kelias ne vienam vairuotojui netoli Klaipėdos lėmė nemalonumus. Mažiausiai trys automobiliai buvo sumaitoti, laimė, žmonės šiuose eismo įvykiuose nenukentėjo.

Naktį į penktadienį, kiek po 1 val., Klaipėdos rajone, ties Šlepštikų kaimu, 20-mečio vaikino vairuojamas automobilis „Audi“ nuslydo nuo greitkelio Vilnius–Klaipėda.

Mašina nulėkė į mišką ir įstrigo tarp medžių.

Pirmieji atskubėjo policininkai, medikų neprireikė – jaunas vairuotojas tikino, kad nesusižalojo. Vaikinas buvo blaivus.

Galima spėti, kad avarija įvyko dėl slidaus kelio.

Maždaug po valandos atvažiavo ugniagesiai gelbėtojai, jiems teko traukti automobilį iš miško. Gelbėtojai išpjovė krūmus ir kelis medžius, išardė metalinę tvorą.

„Audi“ į kelią ištempė techninės pagalbos automobilis.

Ankstyvą penktadienio rytą vairuotojų pamėgtose socialinių tinklų paskyrose pasipylė įspėjantys pranešimai – keliai be galo slidūs.

Apie tai informavo Neringos keliu važiuojantys žmonės.

Kelias iš Priekulės ir Dituvos buvo taip pat virtęs ledu. Saugiai pasiekti tikslą nepasisekė automobilio BMW ekipažui, 8.11 val. bendruoju pagalbos telefonu pranešta, kad Klemiškės II kaimo ribose ši mašina rėžėsi į kelio žymeklius. Blaivi automobilį vairavusi moteris nenukentėjo.

9 val. tame pačiame kaime dėl slidaus kelio susidūrė BMW ir „Opel“ markių automobiliai.

Labiau išaušus, ledas nutirpo, o vairuotojai vis dar ginčijosi, ar tokiais atvejais, kai keliai apledėja tik naktį, kelininkai turi juos pabarstyti.


Šiame straipsnyje: slidus keliasavarija LTeismo įvykiainuslydo nuo kelioįstrigo tarp medžių

NAUJAUSI KOMENTARAI

Apsileidę ir nebaudžiami

Apsileidę ir nebaudžiami portretas
Turi barstyti o nemiegoti. Apsileidę ir nebaudžiami

Tomas

Tomas portretas
Bišk acargiai

As

As portretas
Smegenis pasibarstykite, tada važiuokite.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių