Per Jūros šventę iš atrakciono iškritęs vyras – vis dar sunkios būklės

Nelaimė, įvykusi šeštadienį Jūros šventės atrakcionų zonoje, sukrėtė daugybę klaipėdiečių ir svečių. Kol kas iki galo neaišku, kodėl vyras ir kartu pramogavęs jo anūkas iškrito iš besisukančios karuselės.

Atrakcionų zonoje visas Jūros šventės dienas buvo labai daug žmonių, galimybe papramogauti norėjo pasinaudoti minios lankytojų.

15.10 val. Bendrojo pagalbos centro telefonai ėmė kaisti – vienu metu pasipylė pranešimai apie nelaimę. Žmonės teigė matę iš atrakciono, vadinamo aštuonkoju, iškritusius vyrą ir vaiką.

Greitosios medicinos pagalbos medikai į ligonines išgabeno 1965 metais gimusį vyrą ir 2016 metais gimusį berniuką.

Po kelių valandų socialiniuose tinkluose pasirodė moters pranešimas, ji teigė, kad nukentėjusieji yra jos tėtis ir sūnėnas.

Moteris pasidalijo širdgėla dėl to, kad jos tėtis gydomas Reanimacijos skyriuje, o mažasis sūnėnas išgyveno operaciją, jo būklė tą vakarą buvo vertinama, kaip stabili.

Moteris prašė atsiliepti įvykio liudininkus ir šventės dalyvius peržiūrėti savo telefonuose užfiksuotus vaizdo įrašus, padarytus tuo metu, kai įvyko nelaimė. Tokia medžiaga padėtų nustatyti, kodėl du žmonės iškrito iš atrakciono.

Šie duomenys bus labai vertingi nelaimės aplinkybes tiriantiems pareigūnams.

Netrukus po įvykio atrakciono veikla buvo nutraukta, policininkai atliko eksperimentą, siekdami išsiaiškinti, kodėl apsaugos nesulaikė vyro ir mažo berniuko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O taip

O taip portretas
policininkai atliko eksper i mentą
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių