Klaipėdietis kaltinamas rūsyje slėpęs didelį kiekį narkotikų, neteisėtai laikęs ginklus

  • Teksto dydis:

Klaipėdos apylinkės teisme nagrinėjama byla, kurioje vyras kaltinamas disponavimu dideliu kiekiu narkotikų, namo apšaudymu iš nelegalaus pneumatinio pistoleto, kitomis veikomis – pirmas teisiamasis posėdis numatytas kitą savaitę.

Kaip antradienį pranešė Klaipėdos apylinkės teismas, anksčiau teistas klaipėdietis D. S. kaltinamas viešosios tvarkos pažeidimu, neteisėtu disponavimu šaunamaisiais ir nešaunamaisiais ginklais bei didelio kiekio narkotikų laikymu turint tikslą juos platinti.

Bylos duomenimis, D. S. pernai rugsėjį Klaipėdoje esančio daugiabučio gyvenamojo namo rūsyje, savo sandėliuke laikė 143 gramus kanapių ir 24 gramus kokaino. Šalia sandėliuko bendro naudojimo koridoriuje, paslėpęs už rūsio durų, jis kaltinamas laikęs dar 30 gramų kokaino.

Tos pačios kratos metu policijos pareigūnai sandėliuke rado galimai neteisėtai laikomą C kategorijos šaunamąjį ginklą – dujinį pistoletą, skirtą šaudyti 9 mm kalibro dujiniais ir imitaciniais šoviniais.

Vyras taip pat kaltinamas praėjusių metų kovą viešoje vietoje Klaipėdoje atvykęs prie namo su komercinėmis patalpomis ir iš 4,5 mm kalibro pneumatinio pistoleto namą iššovęs ne mažiau kaip 14 šūvių, taip sugadindamas šešis stiklus ir padarydamas 240 eurų turtinę žalą.

Minėtą pneumatinį pistoletą asmuo taip pat kaltinamas nešiojęs neteisėtai.

D. S. skirta kardomoji priemonė – suėmimas. Pirmas šios bylos teisiamasis posėdis paskirtas balandžio 11 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Patikrinti privaloma visus nuosavus namus, jų rūsius, kitas

Patikrinti privaloma visus nuosavus namus, jų rūsius, kitas  portretas
Realiai ar suvokiate, kad Nuosavų namų savininkai jei ir dirba oficialiai, tas yra tik priedanga. Klaipėda yra uostas, ribojasi su Kaliningrado sritimi, kontrabanda eina nuo seno per šią vietą. Paskutiniu metu dauguma gyvena iš narkotikų nelegalios prekybos, nes tai yra greičiausi pinigai. Nelegalūs viešnsmiai taip oat yra nuosavuose namuose. Nelegalūs kiti verslai yra nuo rūkalų vyniojomo į suktinukus iki naminės varymo ir nelegalių cechų kanapės perdirbimui. Priedanga gali būti visame name gyvenanti senatvės pensininkė, kurią lanko anūkas. Ypatingai daug nelegalių veiklų vyksta nuosavuose namuose prie Naujojo turgaus. Imkit kad ir veterinarijos kliniką. Ar manote, ten gydomi šuniukai, kačiukai? Nebūkite naivūs. Tai yra narkotikų platinimo centras, veikia netrukdomai. Dar žiūrėkite rūsiuose daugiabučių. Kiek juose laikoma ne tik narkotikų, bet ir kenksmingos chemijos? Kiek atvejų, kai juose nepilnametes iš Ukrainos laiko vietoj prostitučių apsimetę, kad rūsy taiso dviratį?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių