Nuo kelio Kaunas–Klaipėda nulėkus automobiliui, vairuotoja iškrito

Pirmadienio rytą netoli Vėžaičių įvyko avarija, kurioje nukentėjo 67-erių moteris.

Ją ištikusi nelaimė galėtų tapti pamoka ir kitiems vairuotojams.

Apie eismo įvykį greitkelio Kaunas–Klaipėda 288-ajame kilometre, ties įvaža į Vėžaičius, tądien specialiosioms tarnyboms pranešta 8.21 val.

Pagalbos telefono numerį surinkusiems asmenims atrodė, kad susidūrė dvi transporto priemonės. Žmonės pranešė matantys dūmus, baimintasi, kad tuoj įsiplieks gaisras.

Kai atskubėjo ugniagesiai, medikai ir policininkai, paaiškėjo, kad nelaimę patyrė tik viena mašina, gaisro pavojaus nebuvo, ko gero, didelis dulkių debesis buvo panašus į dūmus.

Pirminiais duomenimis, ties įvaža į šalutinį kelią vairuotoja nesuvaldė „Toyota“ markės automobilio ir nulėkė nuo autostrados.

Moteris iškrito iš mašinos, jai prireikė medikų pagalbos. Greitosios medicinos pagalbos ekipažas ją skubiai išgabeno į ligoninę. Įtariama, kad moteris nebuvo prisisegusi saugos diržo, galbūt mašinos greitis buvo nesaugus.

Ugniagesiai atjungė mašinos akumuliatorių ir sutvarkė kelio dangą nelaimės vietoje.


Šiame straipsnyje: Kaunas–KlaipėdaToyotanulėkė nuo autostradosiškrito vairuotojaavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
diržas nutrūko ir boba driogstelėjo žemėn.

Pasirodo

Pasirodo portretas
dar yra važinėjančių neprisisegus diržo. Ir dar autostradoje. Gerai, kad viena važiavo.

S.S.S

S.S.S portretas
pritariu tik telefono maigymas galėjo lemti avariją, o kad diržo neprisisegė ir iškrito. Labai dažnai pro ten važinėju, tai nėra ten nei nieko staigaus nei nieko baisaus jeigu vairuoji, o neužsiiminėji pašaliniais darbais.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių