Pasaulinei limfomos dienai – įspūdingas fontanų šou

Šeštadienio vakarą Klaipėdos Teatro aikštėje įspūdingų fontanų šou paminėta Pasaulinė limfomos diena.

Lietingas oras neišgąsdino pačių atkakliausių klaipėdiečių, kurie sutemus rinkosi į Teatro aikštę.

Onkohematologinių ligonių bendrija „Kraujas” jau 8 kartą Lietuvoje minėjo Pasaulinę limfomos dieną ir šventė 10-ąjį savo gyvavimo jubiliejų. Ta proga klaipėdiečius pakvietė į tradicinę kaulų čiulpų donorystės akciją „Būk geras” bei padovanojo įspūdingą šventę – tris nuostabias muzikinių fontanų sesijas „Gyvybės fontanai“.

Tai vienas įspūdingiausių, subtiliausiai muzikos, šviesos, spalvų ir šokančio vandens dermę perteikiančių fontanų šou, kurį kuria kompanija iš Latvijos „Melody of water“. Šou naudojama daugiau nei 80-ties pompų ir siurblių vandens sistema. Renginyje trimitu grojo ir miesto meras Vytautas Grubliauskas.

„Gyvybės fontanai“ – simboliškas renginys, tarsi pratęsiantis anksčiau „Kraujas” organizuotų renginių – „Keturios sienos“, „Gyvas kraujo lašas“, „Gyvybės sodas“ – tradiciją kalbėti apie gyvybės galią, – sakė bendrijos pirmininkė Dalia Bielskytė.

Bendrija „Kraujas“ – visuomeninė organizacija, vienijanti sergančiuosius visomis kraujo vėžio formomis, jų artimuosius, gydytojus. Bendrijos rūpestis – gydymo prieinamumas ir kokybė, psichologinė pagalba, pacientų informavimas, švietimas, donorystės – kraujo ir kaulų čiulpų propagavimas.


Šiame straipsnyje: limfomafontanaikraujasvėžys

NAUJAUSI KOMENTARAI

norejau

norejau portretas
kodel viskas rasoma kas jau ivyko,kodel jokios reklamos,laikrastis galetu rasyti,kad vyksta vienas ar kitas renginys,tada tikrai daugiau susirinktu zmoniu.mazai informacijos.

pritariu. norejau .

pritariu. norejau . portretas
tikrai buciau buves, bet tik dabar suzinojau:((

-

- portretas
Reklama buvo, bet tikrai jos buvo mažai. Pati visai netyčia sužinojau, o pasidomėjus radau informacijos ir socialiniuose tinklalapiuose, ir kitose interneto portaluose. Tikrai dėmesio vertas reginys. Šiurpuliukai bėgo stebint šį šou. Ačiū organizatoriams!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių