„Žalgirio“ dublerių savaitgalis – paženklintas pergalėmis

Tomas Masiulis sėkmingai debiutavo Kauno „Žalgirio-Sabonio krepšinio centro“ vyriausiojo trenerio poste. Nacionalinėje krepšinio lygoje (Smscredit.lt-NKL) rungtyniaujanti jaunųjų žalgiriečių ekipa šį savaitgalį iškovojo dvi pergales.

Penktadienį namuose kauniečiai įveikė Molėtų "Ežerūno kario“ krepšininkus 91:83, o šeštadienį Gargžduose palaužė „Gargždai - Bremena“ komandą 100:84.

Nuo sezono pradžios „Žalgirio-Sabonio krepšinio centro“ ekipą treniravęs Saulius Štombergas šią savaitę buvo pakviestas dirbti į pagrindinę „Žalgirio“ komandą. Jo vietą užėmė buvęs komandos draugas auksiniame „Žalgiryje“ T.Masiulis. Jo debiutas iškart buvo paženklintas dviem laimėjimais.

Per 12 rungtynių iškovojęs 8 pergales „Žalgiris-Sabonio krepšinio centras“ Smscredit.lt-NKL turnyrinėje lentelėje užima trečiąją vietą. Į priekį „Žalgirio" dubleriai yra praleidę tik po kartą daugiau laimėjusius Radviliškio „KK Radviliškis - Juodeliai“ ir Joniškio „Delikateso“ krepšininkus. Būtent su pastaraisiais kitą penktadienį „Žalgirio“ treniruočių centre kauniečiai ir susigrums tarpusavio dvikovoje.


Šiame straipsnyje: krepšinis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių