Žinomos visos „Eurbasket-2013“ čempionato rinktinės

Sužaistos paskutiniosios trylika 2013 metų Europos vyrų krepšinio čempionato Slovėnijoje atrankos turnyro rungtynių šešiose grupėse.

Po jų paskutines penkias vietas finaliniame pirmenybių etape užsitikrino Serbijos (A grupė), Švedijos (B), Latvijos (D), Belgijos (E) ir Turkijos (F) rinktinės

Anksčiau vietas pirmenybėse sau garantavo sėkmingai žaidę Juodkalnijos, Izraelio (A), Vokietijos (B), Kroatijos, Ukrainos (C), Bosnijos ir Hercegovinos, Gruzijos (D), Lenkijos, Suomijos (E), Italijos ir Čekijos (F) komandos.

Atrankos turnyre pralaimėjimo kartėlio taip ir nepatyrė juodkalniečiai, vokiečiai, kroatai ir italai, o Liuksemburgo, Kipro, Albanijos ir Portugalijos ekipos neiškovojo pergalių:

Iš viso Senojo žemyno pirmenybių atrankos varžybų šešiose grupėse dalyvavo 31 komanda. Į čempionato finalinį etapą pateko po dvi geriausias kiekvienos grupės rinktinės bei keturios absoliučiai geriausios trečiąsias vietas grupėse užėmusios komandos.

Vietos „Eurobasket-2013“ finaliniame etape jau buvo garantuotos Makedonijai, Prancūzijai, Didžiajai Britanijai, Graikijai, Lietuvai, Rusijai, Ispanijai bei varžybų šeimininkei Slovėnijai.


Šiame straipsnyje: Eurobasket 2013krepšinis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių