Marijampolės kriminalistai sulaikė narkotikų platintoją: automobilyje rasti du paketai kanapių

  • Teksto dydis:

Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalistai sulaikė narkotines medžiagas platinusį Vilkaviškio rajono gyventoją.

Kaip antradienį pranešė komisariatas, operacijos metu Vilkaviškio rajone patikrinimui buvo sustabdytas lengvasis automobilis, kurį vairavo to paties rajono gyventojas.

Automobilio dalinės apžiūros metu buvo rasti du paketai gabenamų narkotinių medžiagų – kanapių, kurias vairuotojas buvo įsigijęs iš narkotikų platintojo.

Tą pačią dieną buvo sulaikytas ir narkotines medžiagas platinęs Vilkaviškio rajono gyventojas. Pastarojo namuose buvo atlikta krata, kurios metu buvo rastos paslėptos, platinimui paruoštos kanapės bei jų svėrimui ir pakavimui skirtos priemonės.

Taip pat įtariamojo namuose buvo rasta brakonieriavimo įranga: spąstai laukiniams gyvūnams gaudyti, žiūronai, naktinis priedėlis bei galimai brakonieriavimo būdu nelegaliai sumedžiotos stirnos likučiai.

Minėtų pažeidimų įforminimui buvo iškviesti Marijampolės aplinkosaugininkai, kurie pradėjo atskirą tyrimą dėl grubių aplinkosaugos pažeidimų.

Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti. Už šią nusikalstamą veiką gresia laisvės atėmimas iki aštuonerių metų.

Ikiteisminiam tyrimui vadovauja Marijampolės apylinkės prokurorai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių