Sulaikymo operacija: policijai įkliuvo Vokietijoje vogtą savaeigę techniką gabenę asmenys

Policija sulaikė grupę asmenų, galimai vogusių savaeigę techniką, Marijampolės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (AVPK).

Anot Marijampolės AVPK, policijos pareigūnai birželio 17 d. surengė sulaikymo operaciją, nukreiptą prieš asmenis, disponavusius Vokietijoje vogta brangia savaeige technika.

Per operaciją Jurbarko mieste buvo sustabdytas Kybartų miesto gyventojo vairuojamas visureigis „BMW X3“ su prikabinta žemės ūkio technikos transportavimo priekaba, kurioje buvo pakrautas apynaujis savaeigis šakų smulkinimo aparatas „FORST XR8D55“. Šio aparato vertė viršija 50 tūkst. eurų.

Policijos duomenų sistemose patikrinus sulaikyto šakų smulkintuvo bei jo transportavimo priekabos identifikacinius duomenis, nustatyta, kad abiem objektams yra paskelbta tarptautinė paieška, kaip vogtų, Vokietijoje.

Tuo pačiu metu, anot policijos, buvo sustabdytas lengvasis automobilis „Opel Insignia“, kuris lydėjo automobilį „BMW X3“, o jame važiavo du gerai teisėsaugai žinomi Kybartų miesto gyventojai.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo arba realizavimo. Teismo sprendimu sulaikytiems įtariamiesiems paskirtos griežčiausios kardomosios priemonės – suėmimai. Dviem įtariamiesiems suėmimas paskirtas 3 mėnesių laikotarpiui, o vienam įtariamajam – 1 mėnesio laikotarpiui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

patriotas

patriotas portretas
pedofilai laisveja,o cia uz metalo pavogta gabala i arestine 3 men,,,,nu nu,,,koks teisesaugos klanas...

Rūtenis

Rūtenis portretas
Vokiečių vietoje lietuvių aš neįsileisčiau į šalį iš vis, nuo žodžio- absoliučiai. Kaip ir kiekvienoje taisyklėje yra išimtis, tai ir šiuo atveju gyventi, ta prasme- dirbti, laikinai būtų leidžiama tik su prigimtinio vokiečio asmenine atsakomybe po parašu- įkliuvo prigimtinis vagis lietuvis, kartu į kalėjimą ir vokietis.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių