Ant „Šok su manimi“ parketo daugiau nesisuks D.Michelevičiūtė

Šeštadienį šypsenomis ir humoru pasidabinę TV3 projekto „Šok su manimi“ poros bandė prajuokinti visus žiūrovus bei komisijos narius. Tačiau ne visų porų šokiai žiūrovams pasirodė juokingi. Paskutinį savo šokį šįvakar eteryje sušoko Dalia Michelevičiūtė ir Olegas Koliakinas.

TV3 šokių projekto komisijoje dalyvavo Jurijus Smoriginas, Eglė Visockaitė Damaševičienė, Jūratė Norvaišienė ir Mindaugas Stasiulis. Jie nusprendė, kad geriausiai šį šeštadienį pasirodė Olegas Staniulonis ir Rūta Ramanauskaitė. Mažiausiai balų iš komisijos gavo Justinas Lapatinskas ir jo partnerė Greta Milišauskaitė. Nors vertintojų savo šokiu pora neužbūrė, jie buvo išrinkti aistringiausia vakaro pora.

Žiūrovus labiausiai sužavėjo Evelinos Sašenko ir Rolando Beržinio „vestuvinis“ šokis. Mažiausiai skambučių sulaukė valkatų įvaizdį pasirinkę O.Staniulionis ir R.Ramanauskaitė.

Susumavus dviejų savaičių rezultatus, paaiškėjo, kad pirmoji vieta atiteko Dominykui Vaitiekūnui ir Justei Žemaitytei.


Šiame straipsnyje: Šok su manimi

NAUJAUSI KOMENTARAI

psichas

psichas portretas
Ačiū už vertingą informaciją.Ji labai man padės integruojantis į vieną įstaigą. Tikiuosi,kad ir ateityje būsime laiku ir išsamiai informuojami,apie svarbius įvykius, einant link užsibrėžto tikslo... - Labai patiko teiginys šoka blogai-aistringiausieji .Niekada nepagalvojau,kad girtas,,,kaip kiaulė,, galėjo visą vakarą AISTRINGAI gerti. Tos tolerancijos trūkumas...ar ką? Įvertinęs visą gautą informaciją,jaučiu labai kompensavęs savo atotrūkį nuo aplinkos.Gerai,kad tu esi žin... š... .
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių