A.Vilčinskas: savo Amerikos ieškosiu Lietuvoje

Į Lietuvą grįžo žinomas šalies estrados atlikėjas Arvydas Vilčinskas. Veikla ne tik scenoje pagarsėjęs atlikėjas ketina surengti koncertų turą.

„Mano grįžimas į Lietuvą man pačiam yra tarsi naujoji emigracija - juk daugiau nei septyniolika metų praleidau Amerikoje“, - kalbėjo savaitgalį Kauno naktiniame klube „People Disco Club“ apsilankęs legendinis dainų autorius ir atlikėjas Arvydas Vilčinskas.

Tik prieš savaitę į tėvynę grįžęs atlikėjas iš karto įsisuko į darbų ir įsikūrimo Lietuvoje karuselę.

„Kol kas dar negaliu pasidalinti įspūdžiais, kokią šalį po tiek metų pamačiau, nes įspūdžiai dar neišsigrynino. Bandau prisijaukinti Lietuvą, ir tikiuosi, kad čia tikrai nėra taip blogai, kaip dažnai yra kalbama“, - sakė muzikantas.

Gruodžio mėnesį A.Vilčinskas pradeda savo koncertinį turą po Lietuvos sales - jau numatyti koncertai Alytuje, Panevėžyje, Šiauliuose ir Utenoje.

„Po tokios ilgos pertraukos nesinorėjo į sceną sugrįžti paprastai, ieškojau savito kūrybinio sprendimo. Maždaug per metus įsigijau visą aparatūrą, režisavau apšvietimą, kūriau programą, o pro mano namų langus tuomet dar Naujosios Meksikos valstijoje JAV kone kas vakarą skambėdavo ne tik „Grįžtu namo“, bet ir kitos – tiek senos, tiek naujos dainos", - pasakojo atlikėjas.
„Kurti yra didžiulis džiaugsmas. Atėjo laikas, kai suvokiau, kad savo Amerikos grįšiu ieškoti į Lietuvą. Mano vieta – čia. Būtent todėl, kad čia galiu veikti tai, kas man patinka – dainuoti“, - kalbėjo A.Vilčinskas.


Šiame straipsnyje: Arvydas Vilčinskas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Rimas

Rimas portretas
Jau ir taip daugiau, negu reikia tu bebalsiu vestuvininku, tai dar vienas sugalvojo apsireiksti...

rj

rj portretas
to rimui .jeigu tau nepatinka tai ir nesiklausyk .o man jo dainos patinka

gaidys ne sokiai

gaidys ne sokiai portretas
uzsidarykit greiciau nes uz***sat su savo nuotraukom
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių