Bėgiojantį S. Buškevičių sustabdo tik perkūnas

Yra politikų, kurie apsamanoję sėdi posėdžių salėse, ryja mėsgalius, augina lašinius ir vos pavelka savo išpampusias uodegas. Tačiau yra ir tokių, kurie šokinėja, strakaliojasi ir vartosi kaip pasiutę. Tai - Kauno vicemeras Stanislovas Buškevičius. Politikas, pasidabinęs sportiniu kostiumu, kone kasdien pasileidžia per Kauno pievas, klonius ir duobes.

„Visada laukiu pavasario, man tai pats gražiausias metų laikas, atbunda širdis, siela, dūšiai tampa lengviau, protas skaidresnis, - apie malonius pojūčius, kuriuos suteikia bėgimas, laidoje KK2 šį trečiadienio vakarą pasakos Stanislovas.

Jis laksto ir straksi nepaisydamas, pūgos ar audros, lietūs ar vėjai. Tačiau kartą Stanislovą sustabdė žaibas.

„Visais laikais bėgioju ir žiemą, ir vasarą, ir rudenį, ir pavasarį, per sniegą, per lietų, nebent būna labai smarkus griaustinis. Vieną kartą teko bėgioti, kai žaibas kelis kartus pro nosį trenkė. Tuomet  sustojau ir grįžau namo. Pagalvojau, kad gyvybė brangiau", - sakė politikas.

S. Buškevičius mano, kad gyvybę palaiko gera sveikata, o sveikatą reikia puoselėti.

„Noriu palaikyti gerą formą, man žymiai maloniau jaustis energingam, tvirtam negu sulūžusiam. Kviečiu nevartoti alkoholio, narkotikų, tikrai pamatysite, kad gyvenimas tampa žymiai geresnis, malonesnis", - porino gyvenimo būdą propaguojantis S. Buškevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kisa vorobjianinovas

kisa vorobjianinovas portretas
Nu sitas kaimietis isviso isprotejo,silpnaprotis blia gedingas

Vytas

Vytas portretas
Is nuotraukos matosi kad karstosi ant kazkokios skulpturos[paminklo] tai zemo lygio zmogus galetu taip daryti,o jeigu skulptura yra viesoje vietoje tai policios pareiga sutramdyti tokius asus,yra daug darbu begiojan su maiseliu galima rinkti ir siuksles ir tai bus daromas geras darbas
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių