C. Bruni apdainavo jaunystės vakarėlius su „Rolling Stones“

Buvusi pirmoji Prancūzijos ponia Carla Bruni ruošiasi atnaujinti savo muzikinę karjerą organizuodama rudeninį koncertinį turą ir išleisdama naują dainų albumą, kuriame ji prisimena nerūpestingus laikus su grupe „Rolling Stones“.

Trečiadienį buvo paskelbta, kad pirmieji koncertai vyks lapkričio 22-24 dienomis 1,5 tūkst. vietų turinčioje „Casino de Paris“ salėje. Kiek anksčiau buvo paskelbtos ištraukos iš ketvirtojo buvusio italų supermodelio albumo „Little French Songs“, kuris turėtų pasirodyti balandžio 1 dieną.

C.Bruni, buvusi Micko Jaggerio mergina, šiam albumui parašė dainą „Chez Keith et Anita“ (Pas Kitą ir Anitą), kurioje pasakoja apie narkotikais „varomą“ grupės „Rolling Stones“ gitaristo Keitho Richardso ir jo ilgametės draugės Anitos Pallenberg gyvenimą.

„Kažkas daro suktinuką / O ne! Aš nerūkau/ Mes esame pas Keithą ir Anitą“, - dainuoja prancūziškai 45-erių C.Bruni, skambant lengvai džiazuojančiai melodijai.

Pasak grupe „Rolling Stones“ besidominčių istorikų, būdama 23 metų modeliu C.Bruni pačioje savo profesinės karjeros viršūnėje, turėjo aistringą romaną su M.Jaggeriu.

Tuo metu M.Jaggeris buvo susituokęs su Jerry Hall, o C.Bruni susitikinėjo su Ericu Claptonu. Santykiams nutrūkus, ji pasijuto visiškai pametusi galvą.

„Galvojau, kad niekada to neištversiu. Kas rytą atsikeldavau visiškoje neviltyje. Maniau, kad daugiau nieko nebeįsimylėsiu“, - pernai pasakojo C.Bruni.

Naujasis C.Bruni albumas bus pirmasis po 2008 metų rinkinio „Comme Si De Rien N'Etait“ (Paprastai), už kurį surinktos lėšos buvo skirtos labdarai.

Pradėjusi artimai bendrauti su buvusiu Prancūzijos prezidentu Nicolas Sarkozy ir vėliau tapusi jo žmona, C.Bruni nusprendė nutraukti savo muzikinę veiklą, kurią atnaujino tik po to, kai jos vyras pernai pralaimėjo prezidento rinkimus.

Tapusi pirmąja Prancūzijos dama, C.Bruni vos kelis kartus kaip atlikėja pasirodė per televiziją ir vieną kartą koncertavo 2009 metais Niujorke Nelsono Mandelos 91-ojo gimtadienio proga.

Ankstesni C.Bruni albumai sulaukė prieštaringų kritikų vertinimų ir gali būti apibūdinti vienu žodžiu „naivūs“, tačiau tai nesutrukdė garsiausiai Prancūzijos įrašų kompanijai „Barclay“ sudaryti su ja naują kontraktą.

 


Šiame straipsnyje: Carla BrunimuzikaRolling Stones

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių