D.Zvonkus džiaugiasi, kad N.Bunkė atsikratė bebalsėmis grupės narėmis

Pirmadienį LNK laidoje „Kažkas atsitiko“ – naujos Natalijos Bunkės grupės prezentacija. Kas tos merginos, kurios nuo šiol koncertuos drauge su N.Bunke?

Dainininkė atskleidė, jog ir Eglės ir Diletos balsus jau įvertino abu jos gyvenimo vyrai. „Danielius, pamatęs merginas sakė: „Vauuu“, o kai išgirdo jų balsus, sakė: „Pagaliau!”...

Buvęs N.Bunkės sutuoktinis Deivydas Zvonkus, įrašų studijoje išgirdęs, kaip dainuoja naujosios Bunkės grupės narės, iš laimės ėmė ploti katučių ir tarė: „Va, ačiū Dievui, atsikratei“. Šitaip Zvonkus atsiliepė apie buvusias Natalijos kompaniones.

Natalija naujomis grupės narėmis irgi labai džiaugiasi. Svarbiausia, jos iš tiesų puikiai dainuoja. Beje, scenoje Dileta ir Eglė – ne naujokės. Sukūrusios grupę „Diamonds“ merginos bandė skintis kelią į didžiąją sceną. Tačiau nepavyko. Manoma, kad taip atsitikti galėjo dėl vadybininko kaltės. O vadybininkas buvo.... Andrius Brokas! Natalijos Bunkės sesers Kristinos Ivanovos mylimasis!

Natalija Bunkė per dvi savaites su Dileta ir Egle padarė tai, ko Andrius Brokas nesugebėjo padaryti per trejus metus.

Pažintis su naujomis N.Bunkės grupės narėmis pirmadienį laidoje „Kažkas atsitiko“ 20.30 val. per LNK.


Šiame straipsnyje: Natalija BunkėDeivydas Zvonkus

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anatolijus

 Anatolijus  portretas
Labai įdomu , jos prof.daininikės ,liuks , bet tai ką darys Bunkė ? Jos balsas , jau nekalbant apie vokalą , tragiškas . Jos kalba - grynas baubimas , tai kaip dainuot ? Man gaila šių panelių , ar nebus joms sarmata su tokia ,, vokaliste " šalia būt ? Griebėsi solo dainuot , nesigavo , su tuo projektų bus PŠŠššššššš .

P.S.

P.S. portretas
Juokas ima : Bunkė atsikratė bebalsėmis .... .Bet, atsiprašau , kad ji pati su vokalu nelabai . Teisingai , balsas pas ją stiprus , bet su tokių balsų tik rėkaut o ne dainuot . Kaimo kultūrnamio lygis , o gal dar ir baisiau . Ir kvailai atrodo , kada tokius dainininkus vadina žaigždėmis . Senais laikas tokios ,, žvaigždės " per patrankos šūvį buvo neprileidžiamos prie scenos . O dabar prašau , radijas , televizija . Buduliai mes, kad tokias šiukšles žiūrim .

dekanas

dekanas portretas
O pati Bunkiene ir toliau ziopcios
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių