Holivudo žvaigždė DiCaprio - prieš prekybą ryklių pelekais

Holivudo aktorius Leonardo DiCaprio (Leonardas DiKaprijas) prašo savo gerbėjų Kalifornijoje palaikyti ryklių apsaugos įstatymą, kuris valstijoje uždraustų prekybą šių gyvūnų pelekais.

„Titaniko“ žvaigždė L.DiCaprio, kuris yra aistringas gyvūnų teisių aktyvistas, anksčiau išsiuntinėjo laišką pareigūnams, prašydamas juos palaikyti Kalifornijos Asamblėjos 376-ąjį potvarkį, pagal kurį valstijoje būtų uždrausta laikyti kinų tradicinėje virtuvėje itin vertinamus ryklio pelekus ir jais prekiauti.

Dabar aktorius intensyvina savo pastangas, įstatymų leidėjams ruošiantis balsuoti dėl šio teisės akto. Jis kreipėsi į Kalifornijos gyventojus, prašydamas, kad šie ragintų valstijos senatorius pasisakyti už ryklių apsaugos įstatymą.

Savo svetainėje socialiniame tinkle „Twitter“ L.DiCaprio rašo: „Tai mūsų paskutinis mėginimas. Prašau, padėkite.“

Jis taip pat ragina savo gerbėjus pasirašyti peticiją, kuri spaustų pasaulio lyderius labiau susirūpinti ryklių apsauga.

Kalifornijos ryklių apsaugos įstatymą taip pat palaiko aktoriai Edwardas Nortonas (Edvardas Nortonas), Kristen Bell (Kristen Bel), Paulas Ruddas (Polas Radas) ir Scarlett Johansson (Skarlet Johanson), taip pat popmuzikos žvaigždė Ke$ha (Keša).



NAUJAUSI KOMENTARAI

jelapimpalas

jelapimpalas portretas
Sušerti tą idiotą dikaprių rykliams kad jie alkani neplaukiotų. Tegu debilas pasižiūri kaip rykliai žmones "saugo".

ducati

ducati portretas
Pritariu per daug gerai nori,kaip dramblius del ilciu,krokodilus del odos taip ir ryklius reikia saugoti.Kad tik paesti kaskam ,tegul ble nusiperka tarakonu ju daugiau yra.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių