Ryškioji D. Martinėlė trokšta tapti ekrano žvaigžde

Kaunietė Diana Martinėlė jau nebenori būti vien tik pramogų pasaulio vakarėlių liūte. Ji trokšta tapti ekrano žvaigžde, pavyzdžiui, televizijos laidos vedėja.

„Nedainuoju, nešoku, bet vis dėlto esu žinoma. Esu drąsi ir savo išvaizda, ir elgesiu, visada turiu savo nuomonę bei niekam nepataikauju”, –savo privalumus D. Martinėlė dėstė laidos „SuperL.T.” žurnalistams.

Tačiau ar šių savybių jai užteks norint sėsti į TV laidos vedėjos kėdę? Ieškodama atsakymo į šį klausimą ir patarimo D. Martinėlė pati parašė prodiuseriui Martynui Tylai, kuris išgarsino Sel‘ą, Donatą Montvydą, merginų grupę „Pin Up Girls“, Atlantą ir kitus lietuvius.

Tokie prašymai žinomam prodiuseriui – ne naujiena.

„Gaunu juokingų žinučių ar laiškų, bet negali pykti ant žmonių, jie kažko siekia ir kai kurie pasiruošę padaryti bet ką“, – atvirai kalbėjo M.Tyla. Į prodiuserį ne kartą yra kreipęsi ir solidūs vyrai, kurie siūlė dideles sumas už tai, kad jis paverstų jų mylimąsias pramogų pasaulio žvaigždėmis.

Tačiau M.Tyla sako, kad jei nėra ugnelės žmogaus akyse, geriau net neprasidėti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

idomui

idomui portretas
aar kas ziuretu jos vedama laida,nes koktu darosi vien paziurejus i ja,vargse

premjeras

premjeras portretas
bet pas mus ir ''vakareliu liutai''...seksepertes...zvaigzdziu daugiau, negu siuksliu deziu laisves alejoj...gaila lietuvos-didvyriu zemes...:)))

sunku rasti kvailesnį

sunku rasti kvailesnį portretas
snukelį..
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių