„Exit“ spindės megažvaigždė - Sander Kleinenberg

Penktadienį nuo 22 valandos „Exit“ klubo lankytojų laukia pirmasis „Exit“ istorijoje DVD setas. Garsą su vaizdo projekcijomis scenoje derins pasaulinis šio žanro pionierius Sander Kleinenberg. Spalvingam debiutui Kaune besirengiančią Olandijos šokių muzikos žvaigždę su klubo tribūna supažindins Ignas.

Didžėjus numeris vienas

„Vaizdo projekcijas pradėjau naudoti norėdamas suteikti naują prieskonį muzikai ir unikalią patirtį šokių aikštelei. Šiandien mano krepšyje telpa visas klubas - tiek garsas, tiek vaizdas“, - sako vienas iš pasaulinės progressive house scenos kūrėjų Sander Kleinenberg, šiuo metu scenoje plakantis house, electro ir techno skambesio kokteilį.

„Exit“ scenoje svečio laukia profesionalūs DVD grotuvai, o lankytojų - galingos garso sistemos ir devyni LCD monitoriai, per kuriuos bus transliuojamos vaizdo projekcijos. Įdomu, ar didžėjui užteks rankų nupūsti šokių aikštelę ir šalto oro patrankomis?

„Dar neprasidėjus vasarai Sander Kleinenberg stebėjau atidarinėjantį penktadieninę savo rezidenciją Ibizoje. Tokios energijos gali pavydėti kiekvienas. Suvaldė ir kelių tūkstančių minią, ir į DJ kabiną besiveržiančius draugus, ir iš grotuvų sklindančius visus iki vieno uplifting įrašus, ir visa tai darė nuoširdžiai degančiomis aistra muzikai akimis Man jis - šių metų didžėjus numeris vienas“, - pasakojo portalo Djscene.lt redaktorė Daina Dubauskaitė.

Su šviežiomis naujienomis

„Exit“ lankytojų ausis Sander Kleinenberg pamalonins naujausiu savo skambesiu. Didžėjus ir prodiuseris 2010 metų pradžioje planuoja išleisti albumą, kuriamą kartu su lapkritį „Exit“ viešėjusiu Josh Gabriel. Pirmasis singlas „This Is Our Night“ jau sukasi eteryje, o būsimų kūrinių anonsas skambės „Exit“ šokių aikštelėje.

Šiemet prodiuseris negailėjo naujienų savo klausytojams. 2007 metais sėkmės sulaukus pirmajai kompiliacijai, šių metų rugsėjo mėnesį olandas pateikė jau antrąjį klubinį rinkinį „This Is Sander Kleinenberg 2“. Leidybinės kompanijos „Little Mountain“ bosas yra nesuskaičiuojamos galybės kūrinių, remiksų ir prestižinių kompiliacijų autorius.

Nuolat po pasaulį besiblaškantis olandas gali drąsiai save vadinti pasaulio piliečiu. Sander Kleinenberg yra net trijų klubų rezidentas skirtingose valstybėse: Londono klube „Ministry Of Sound“, Ibizos „Pacha“ ir Los Andželo „Avalon“.

Vynas - kaip gyvenimas

Baigęs didžėjaus karjerą, Sander Kleinenberg mielai atsidėtų vyno studijoms. „Vynas - kaip gyvenimas. Šiandien šiek tiek nusimanau šioje srityje, tačiau sulaukęs 50 metų, norėčiau vos atsivertęs vynų meniu, tiksliai pajusti skonį“, - sako pasauline vyno istorija besidomintis didžėjus.

Anot jo, būtų šaunu tapti profesionaliu vyno ekspertu. „Vienu iš tų vaikinų, kurie verslo klasės lėktuvais skrenda į pasaulio kraštą vien tam, kad būtų išklausyta jų nuomonė“, - ateities perspektyvas piešia Sander Kleinenberg.

 

 


Šiame straipsnyje: exit

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių