Kate Middleton stilius: jai neprilygo niekas

Vos tik princas Williamas ir Kate Middleton paskelbė apie savo sužadėtuves, būsimoji karalienė imti stebėti itin akylai.

Kiekvienas viešas jos pasirodymas tapdavo sensacija. Kate Middleton netgi pripažinta viena stilingiausių princesių pasaulyje, aplenkdama princo Williamo motiną princesę Dianą.

Naujosios Kembridžo kunigaikštienės nekantriai buvo laukiama ir jubiliejiniame dešimtajame labdaros renginyje "Absolute Return for Kids".

Pasirodžiusi su rafinuota Jenny Packham suknele, LK Bennett bateliais ir rankine kunigaikštienė vėl pribloškė savo stilingumu.

Neslepianti savo pomėgio puoštis brangiai nekainuojančiais rūbais šįkart Catherine pinigų suknelei nepagailėjo.

Pranešama, kad šviesiai rausva, blizgi J.Packham suknelė kainavo 3,8 tūkstančius svarų sterlingų. Prie stilingos suknelės princo Williamo mylimoji priderino puošnius LK Bennett batelius su įmantria detale ant kulkšnies.

Labdaringame renginyje dalyvavo ir daug šou pasaulio garsenybių, tokių kaip Liza Hurley, Sophie Dahl ir Jemima Khan, tačiau, pasak dailymail.co.uk, nei viena jų savo grožiu ir elegancija nesugebėjo prilygti Kembridžo kunigaikštienei.


Šiame straipsnyje: princas WilliamasKate Middleton

NAUJAUSI KOMENTARAI

nesąmonė

nesąmonė portretas
5 kart gražesnė pipė :D

nesąmonė

nesąmonė portretas
5 kart gražesnė pipė :D

nesąmonė

nesąmonė portretas
5 kart gražesnė pipė :D
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių