Šią savaitę Paryžiaus olimpiadoje išvysime ir karališkąją porą?

  • Teksto dydis:

42 metų Velso princas ir princesė pastarosiomis savaitėmis buvo dingę iš viešumos, nes vasarą kartu su trimis vaikais leidžia privačiai. Tačiau gali būti, kad jie pasirodys Paryžiuje šią savaitę prieš olimpinių žaidynių pabaigą, rašoma „People“.

Princesės K. Middleton atvykimas gali priklausyti nuo to, kaip ji jausis besigydant vėžį. Birželio mėnesį ji asmenine žinute pasidalijo, kad patiria „gerų ir blogų dienų“, tačiau išreiškė viltį prisijungti prie keleto viešų renginių vasarą.

Taip pat lieka neaišku, ar kuris nors iš jų vaikų – princas George'as, princesė Charlotte ir princas Louisas – keliaus į Prancūziją.

Princas Williamas ir princesė K. Middleton olimpinėse žaidynėse nedalyvavo nuo 2012 m., kai vasaros žaidynės vyko Londone. Tada pora ne tik įžiebė olimpinę ugnį Bakingamo rūmuose prieš atidarymo ceremoniją, bet ir dalyvavo Didžiosios Britanijos komandoje keliuose renginiuose, įskaitant tada, kai Williamo pusseserė Zara Tindall komandinėse jojimo varžybose pelnė sidabro medalį.

Paskutiniai Williamo ir K. Middleton vieši pasirodymai buvo susiję su sportu.

Liepos 14 d. Velso princesė kartu su princese Charlotte ir jos seserimi Pippa Middleton išvyko į Vimbldoną, kur vyko vyrų vienetų finalas. Ji buvo sutikta Centro rūmuose su ovacijomis ir įteikė trofėjus atlikdama „All England Club Lawn Tennis and Croquet Club“ globėjos vaidmenį.

Scanpix nuotr.

Tą pačią dieną princas Williamas ir princas George'as išvyko į Vokietiją palaikyti Anglijos futbolo rinktinės Europos futbolo čempionato finale. Velso princas, kuris buvo Futbolo asociacijos prezidentas, ir jo vyriausias sūnus dėvėjo derančius kostiumus ir kaklaraiščius Berlyno olimpiniame stadione.

Scanpix nuotr.

Tuo tarpu princesė Charlotte ir princas Louisas stebėjo futbolo veiksmą iš namų.

Princo Williamo ir K. Middleton instagramo nuotr.

Jei princas Williamas ar princesė Kate šią savaitę pasirodys Paryžiaus olimpinėse žaidynėse, jie bus toli gražu ne vieninteliai karališkieji asmenys, pasirodę žaidynėse.

Princesė Anne, kuri praėjusį mėnesį buvo paguldyta į ligoninę po „incidento, susijusio su žirgais“, išvyko į Prancūziją. Tai pirmoji jos kelionė į užsienį po nelaimės.

73 metų karaliaus Charleso sesuo tapo pirmąja Didžiosios Britanijos karališkosios šeimos nare, dalyvavusia olimpinėse žaidynėse, kai 1976 metais dalyvavo jojimo varžybose.

Edinburgo hercogienė Sophie taip pat vyko į Paryžių per olimpines žaidynes.

Įraše, kuriuo JK ambasada Prancūzijoje pasidalijo socialinėje žiniasklaidoje, princo Edvardo žmona nusifotografavo su olimpinių žaidynių operacijų darbuotojais, kurie palaiko 327 Didžiosios Britanijos atletus ir tūkstančius atvykstančių JK piliečių.

Scanpix nuotr.

Kiti karališkieji asmenys, atvykę į Paryžių dalyvauti olimpinėse žaidynėse, yra karalienė Marija ir Danijos karalius Frederikas (susitiko 2000 m. Sidnėjaus žaidynėse), Monako princas Albertas ir princesė Charlene (jie abu dalyvavo kaip atletai). Nyderlandų karalius Willemas-Alexanderis ir karalienė Maxima su dviem vyriausiomis dukromis, Ispanijos karaliumi Felipe ir karaliene Letizia, taip pat jų dviem dukterimis, Didžiąja Hercogiene Marija Teresa ir Liuksemburgo Didžiuoju Hercogu, Belgijos karaliumi Philippe'u ir karaliene Mathilde ir kitais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių