V. Katunskytė apsigyveno su savo širdies draugu

Specialioje, Šv.Valentino  ir Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienai skirtoje LNK laidoje „KK 2 penktadienis“ dalyvavusi  Vitalija Katunskytė išdavė, kad ji pagaliau surado  meilę. Patikimo, tvirto ir puikų humoro jausmą turinčio vyro populiariausių šlagerių atlikėja ieškojo net 18 metų.  Įvairiausių pretendentų į jos širdį buvo ne vienas ir ne du. Tačiau Vitalija buvo itin atsargi. Ir išgirdusi liaupses „esate populiari,  tikra žvaigždė“  bėgdavo šalin. Po dvejų  skaudžių skyrybų  Katunskytė buvo itin atsargi.

Tačiau jau šį penktadienį  laidoje Vitalija prisipažins: ji rado didžiąją gyvenimo meilę! Tai jos pažįstamas  iš jausnytės. „Bandėme draugauti prieš kokius 30 metų. Jis mane šokdino šokiuose. Tačiau po kurio laiko keliai išsiskyrė.  Neseniai vėl susitikome. Ir nusprendėme, kad norime ir svarbiausia galime būti kartu“, - LNK  studijoje atviraus Vitalija.  Kadangi vyras – puikiai pažįstamas, į pasimatymus jiedu ilgai nevaikščiojo ir kavinėse šampano negėrė.  Susitikinėjo katunskyutės namuose, o prieš tris mėnesius ir apsigyveno kartu.

„Nuostabu matyti vėl įsimylėjusią mamą“, -  atviraus ir Katunskytės dukra Monika. Praėjusią vasarą  antrą kartą ištekėjusi moteris pirmą kartą papasakos ir apie savo ateities planus. Pasirodo Monika planuoja krausytis į Latviją, kur verslą turi antrasisi Monikos vyras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gitana

Gitana  portretas
aš nelabai suprantu, negi žmogus , parašęs straipsnį po to jo neperskaito? pavardė iš mažosios raidės, ir dar su klaida, jaučiu profesionalumo stoką...

Gitanai

Gitanai portretas
Nesvarbu.Svarbiausia -apsigyveno su savo širdies draugu.

Jetau

Jetau portretas
kokia svarbi žinia!
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių