50 Cent paskelbė atsisakantis sekso: šiemet praktikuos susilaikymą

Neseniai Lietuvoje koncertavęs reperis 50 Cent (tikrasis vardas Curtis Jamesas Jacksonas III) paskelbė, kad nuo šiol praktikuos susilaikymą. Šią vasarą reperiui sukaks 49 metai.

50 Cent niekada nebuvo vedęs, o apie jo asmeninį gyvenimą žinoma labai mažai. Gali būti, kad dabar jis yra vienišas. Apie neįprastą sprendimą reperis paskelbė savo instagramo paskyroje. 

50 Cent teigė, kad yra pasinėręs į naują idėją, kurią kol kas laiko paslaptyje. Todėl jis nusprendė susilaikyti nuo lytinių santykių.

„Mano naujoji idėja tokia didelė, kad neturiu laiko blaškytis. Aš praktikuoju susilaikymą ir meditaciją bei susitelkiu į savo tikslus. Tikiuosi, kad šie metai padės pereiti į kitą lygį“, – instagrame rašė 48 metų repo atlikėjas.

Nors karjeros pradžioje 50 Cent demonstravo prabangų gyvenimo būdą ir net nusipirko savo dievuko Mike'o Tysono dvarą, kuriame rengė prabangius vakarėlius, jis niekada nebuvo vedęs.

Jaunystėje reperis draugavo su Shaniqua Tompkins, kuri pagimdė jo vyriausiąjį sūnų Marquisą. Nepaisant to, kad su šia moterimi 50 Cent susitikinėjo neilgai, jis  palaikė santykius su sūnumi, nors tarp jų ir kildavo nesutarimų.

Instagramo nuotr. 

2009 m. Sh. Tompkins padavė sūnaus tėvą į teismą reikalaudama 50 mln. dolerių, teigdama, kad šis pažadėjo ja rūpintis visą gyvenimą. Teisėjas ieškinį atmetė ir pavadino jį „nelaiminga istorija apie niekam tikusią meilę“.

Vėliau paaiškėjo, kad 50 Cent turi dar vieną sūnų Deivianą. Kas jo motina, reperis neatskleidė.

50 Cent  turi  ir trečią  sūnų Cyrusą.  Teigiama, kad jį jam pagimdė modelis Daphne Joy.

Žinomas reperis turėjo meilės romanų su dainininke Ciara ir televizijos laidų vedėja, rašytoja Chelsea Handler. 2003 m. 50 Cent trumpai susitikinėjo su aktore Vivica A. Fox. Su šia moterimi repo atlikėjas išsiskyrė po 8 mėnesių draugystės, apie skyrybas jai pranešdamas per radiją. 2019 m. rugpjūtį reperis susitikinėjo su modeliu Jamira Haynes.

Visame pasaulyje gerai žinomas atlikėjas apie savo asmeninį gyvenimą kalba gana retai, mieliau jį laiko paslaptyje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 50 Cent (@50cent)



NAUJAUSI KOMENTARAI

elementari fizika ir nieko daugiau

elementari fizika ir nieko daugiau portretas
taip jau atsitinka kada gravitacija nugali erekciją

Ot naujiena...

Ot naujiena... portretas
Semis Lansbergis jau seniai atsisakė sekso, ir ką?

svarbesnių

svarbesnių portretas
temų '' Kauno Diena'' , pasitinkant sausio 13 d. , nesuranda ......................
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių