Artėjant 49-ajam gimtadieniui čempionas tapo tėvu

Svajojau ir apie sūnų, tačiau specialistai sako – dukterys gimsta stipresnius genus turintiems žmonėms.

Netrukus savo 49-ąjį gimtadienį švęsiantis 1989 metų SSRS kultūrizmo čempionato bei kultūrizmo taurės laimėtojas Raimundas Petraitis šypsosi: "Jaunu tėvu būti labai malonu, tačiau tapti kultūrizmo čempionu buvo daug sunkiau".

Jokių ypatingų žolelių, pipirų ar slaptų receptų, juokiasi vyras, jis nenaudojo. Tačiau vasario 23 dieną keturiolika metų jaunesnė jo žmona Laima kresnam ir sportiškam "Ąžuolyno sporto ir sveikatingumo centro" treneriui pagimdė dukrelę Viltę.

"Jūs man anūkų nepagimdote, tad aš jums demonstruoju pavyzdį", – dukras iš pirmosios santuokos – 24 metų Giedrę, kuri padėjo naujagimį parsivežti iš ligoninės, ir 19 metų Eglę juokais erzino anksčiau laiko nenorintis pasenti R.Petraitis.

Ketverius metus su siuvėja Laima gyvenantis Raimundas remontuojasi butą ir laukia šilto, pavasariško oro, kai su naujagime galės dažniau pabūti gryname ore. "Pirmoje santuokoje pernelyg daug rūpesčių buvau užkrovęs žmonai, – pripažįsta R.Petraitis. – Užtai dabar labai stengiuosi prižiūrėti vaikelį."

Gal jis galvoja ir apie ketvirtą atžalą? R.Petraitis juokiasi: "Oi, užteks. Jau ir taip tapau daugiavaikiu tėvu."

Kai Viltei bus 7 metai, Raimundui – 56. Ar nejaus diskomforto, kai ves dukrelę į pirmą klasę?

Sveikatingumo centro treneris atviras: "Tikiuosi ne, nors apie tai nekart pagalvojau. Tačiau jaučiuosi puikiai, sveikata gera."

Ketverius metus nė lašo alkoholio nevartojančio ir nerūkančio R.Petraičio senelis, kuris buvo kalvis, mirė beveik 80 metų ir senatvėje ant skersinio sugebėdavo padaryti sunkų pratimą – "vilką". R.Petraičio tėvas buvo vienas kultūrizmo Lietuvoje pradininkų.

"Senatvės nebijau, – kalba R.petraitis, – o sūpuodamas dukrą jaučiuosi atjaunėjęs."

Kultūrizmočempionui neapmaudu, kad visos trys jo atžalos – dukterys. "Taip, svajojau ir apie sūnų, – neslepia R.Petraitis. – Tačiau specialistai sako – dukterys gimsta stipresnius genus turintiems žmonėms."



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tomas D.

Tomas D. portretas
Sekmes, Raimi:) smagu, kad neapkiautes ir neblogai sekasi:) sveikinu zmona ir tave su naujagyme:) o siaiop, gerai, kad rasoma ne tik apie jaunikles shou zvaigzdes, kurios pabodo jau.

darius

darius portretas
saunuolis Raimundai ,sveikinu su dukreles Viltes gimimu tave ir zmona.Linkiu jums seimynines laimes!

Saulius1

Saulius1 portretas
Tik sveikinimai! nesustoti !!!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių