E. Dragūnas nebeslepia jausmų žaviajai šviesiaplaukei: kartu užfiksuoti koncerte

  • Teksto dydis:

Šeštadienį, liepos 13-ąją, Klaipėdos vasaros estradoje vyko grupės „SEL“ koncertas. Socialiniuose tinkluose plinta vaizdo įrašai ir nuotraukos, kuriuose matyti, kad susirinkusi minia buvo pasiruošusi smagiai praleisti vakarą. Žiūrovai nuo pirmųjų akordų dainavo kartu su grupės lyderiu Egidijumi Dragūnu, atlikdami visiems gerai žinomas „SEL“ dainas. Tarp tūkstantinės minios buvo galima pastebėti ir naują atlikėjo E. Dragūno širdies draugę Žanetą, kuri visą vakarą mėgavosi koncertu ir palaikė savo mylimąjį būdama šalia scenos.

Nors didžiausias šių metų „SEL“ grupės koncertas jau praėjo, tačiau nenutylančios kalbos apie atlikėjo E. Dragūno ir žavios, išskirtinių bruožų moters draugystę netyla.

Naujoji dainininko mergina – Žaneta Vitkauskaitė, garsenybių plaukų stilistė.

Juodu akivaizdžiai nebeslepia jausmų vienas kitam.

Tai išduoda Žanetos socialiniame tinkle „Instagram“ paviešintas vaizdo įrašas, kuriame matyti, kad į koncertą susirinkusi minia E. Dragūną apdovanojo karštomis ovacijomis, o populiaraus atlikėjo veide dėl to atsirado plati šypsena.

Įraše galima pastebėti, jog pati Žaneta mylimojo pasirodymą stebėjo ir jį palaikė iš užkulisių.

„Kiekvieną dieną myliu Tave vis labiau!“ – jautrius žodžius grupės „SEL“ įkūrėjui E. Dragūnui skyrė mylimoji.

Ž. Vitkauskaitės „Instagram“ asmeninio albumo nuotr.

Kurį laiką iš viešumos dingusio E. Dragūno santykiai tapo dažniau aptarinėjami tik visai neseniai, po to, kai garsus atlikėjas kartu su savo mylimąja šviesiaplauke Žaneta pasirodė kolegos Algimanto Minalgos-Soliario vestuvėse birželio pabaigoje.

Iš Ž. Vitkauskaitės paviešintų bendrų su E. Dragūnu nuotraukų socialiniame tinkle „Instagram“ galima manyti, jog judviejų santykių pradžia siekia bent jau 2022-uosius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių