Celibate gyvenusi aktorė J. Fox prisipažino esanti lesbietė: įtakos turėjo draugystė su K. Westu?

  • Teksto dydis:

Italų kilmės amerikiečių aktorė Julia Fox, debiutavusi 2019 m. filme „Uncut Gems“, atvirai socialiniame tinkle „TikTok“ prisipažino esanti lesbietė. Taip pat atskleidė, kad daugiau nei dvejus metus gyveno celibate.

Naujienų portalo „PageSix“ duomenimis, JAV socialinių tinklų žvaigždė, žinoma dėl savo ekscentriško stiliaus, socialinėje erdvėje sulaukė begalinio žmonių palaikymo, paskelbusi, kad yra neabejinga moterims.

Socialinio tinklo „TikTok“ naudotojai skyrė begalę palaikančių žodžių aktorei.

„Aš taip džiaugiuosi dėl tavęs“, – rašė internautas.

Kitas žmogus taip pat neslėpė laimės teigdamas, kad ši žinia yra „nuostabi“.

Tiesa, kai kuriems aktorės J. Fox gerbėjams gali būti šokas, nes mergina 2018–2020 m. buvo ištekėjusi už asmeninio piloto Piotro Artemjevo, nors anksčiau ir atviravo apie galimas romantines pažintis su moterimis.

Taip pat garsi moteris su buvusiuoju vyru augina trijų metų sūnų Valentiną.

2020 metais nutraukusi santuoką, amerikiečių aktorė pradėjo puoselėti romantiškus jausmus reperiui Kanye Westui, kuris šiuo metu įsivelia į įvairiausius skandalus. Prieš savaitę jis galimai buvo pastebėtas Rusijoje.

Ji ir prieštaringai vertinamas muzikantas susitikinėjo mažiau nei du mėnesius.

Būtent po santykių su JAV muzikos prodiuseriu bei atlikėju K. Westu, kuris dabar prisistato oficialiu vardu Ye, aktorė J. Fox nusprendė laikytis celibato.

„Galbūt mano buvę vaikinai neklydo, kai vadino mane lesbiete ir skundėsi, kad niekada nenorėjau su jais mylėtis“, – atviravo italų kilmės amerikiečių aktorė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių