D. Bunkus apie sužadėtinės išdavystę ir abejones dėl dukters tėvystės: čia yra gera bomba į vandenį

  • Teksto dydis:

Nors verslininkas Danielius Bunkus nėra nei viešas asmuo, nei pramogų pasaulio atstovas, tačiau jo asmeninis gyvenimas domina daugybę žmonių. Viena iš D. Bunkaus populiarumo priežasčių – jo santykiai su Lietuvoje labai gerai žinomomis moterimis Natalija Bunke ir Viktorija Siegel. 

D. Bunkaus skyrybos su N. Bunke apsiėjo be didesnių skandalų. Nemažai žmonių ligi šiol žavisi buvusių sutuoktinių santykiais po skyrybų, jie dažnai kartu leidžia laiką. Tiesa, tokio bendravimo su buvusia sužadėtine V. Siegel verslininkas neįsivaizduoja. D. Bunkus niekada neslėpė, kad ši moteris jį ypatingai įskaudino. Juk Viktorija verslininką paliko dėl naujo mylimojo, kuris, kaip vėliau paaiškėjo, buvo jo artimas bičiulis Laurynas Suodaitis. Tai delfi.tv  laidoje „Nepatogūs klausimai“ patvirtino ir pats D. Bunkus.

„Išduoti – tai vienas dalykas, bet per vieną dieną prarasti savo mylimą moterį, mylimą vaiką ir geriausią draugą – visus tris – taip pffft! Tai čia yra gera bomba į vandenį. Ir su tuo susitvarkyti tikrai reikia plieninio stuburo“, – sakė verslininkas.

Dariau testą, be abejo. Jis parodė, kad turiu du vaikus.

Dar tuomet, kai V. Siegel gyveno su D. Bunkumi, daugelis pastebėjo, kad jų  dukra yra labai panaši į savo krikšto tėtį – dabartinį Viktorijos vyrą L. Suodaitį. D. Bunkus, norėdamas išsklaidyti tokias abejones, ėmėsi racionalaus sprendimo. „Aš gal labiau sakyčiau, kad visa tai vertinu pragmatiškai – paprasčiau yra pasitikrinti, nei visą gyvenimą po to dvejoti. Dariau testą, be abejo. Jis parodė, kad turiu du vaikus. Kam save apkrauti bereikalingomis mintimis, kai tai kainuoja 200 eurų“, – neslėpė tėvystės testą pasidaręs verslininkas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Stuburas

Stuburas portretas
Kas turi tikrai tvirtą stuburą,to niekada nepalieka moterys.O antra;ne tu praradai žmoną,vaiką ir draugą,o jie atsiribojo nuo tavęs,-egoisto,pasipūtėlio,narcizo,ir ko gero ,mergininko

Bolvonas

Bolvonas portretas
Afigienas straipsnis,tik kuo daugiau tokių mokslinių tyrimų.

Hm///

Hm/// portretas
Ir šitas vėl didysis verslininkas verkšlena
VISI KOMENTARAI 56

Galerijos

Daugiau straipsnių