E. Daugėlaitė apie figūros pokyčius: balta suknelė man tapo akstinu

Šią vasarą žinoma LRT TELEVIZIJOS laidų vedėja Eglė Daugėlaitė žengė prie altoriaus. Dar prieš vestuves daug kas pastebėjo gerokai pasikeitusią televizijos žvaigždės išvaizdą. Žurnalistė tikina, kad noras su balta suknele atrodyti kuo gražiau buvo nemenkas paskatinimas. 

Ne mažiau svarbi buvo ir pažintis su asmenine trenere Rūta Beišyte, kurią sutikusi savo vedamoje laidoje „Labas rytas Lietuva“, kalbėtis nenustojo ir išsijungus kameroms. E. Daugėlaitė suprato, kad, norėdama sveikų ir ilgalaikių pokyčių, kažko imtis turi iš karto arba tam nebebus laiko. 

Ji tikina, kad apsivilkus baltą suknelę apėmė ne tik malonūs, bet ir savikritiški jausmai, o tokią dieną, neslepia ji, moteris nori atrodyti geriausiai, kaip tik gali. E. Daugėlaitė ėmė laikytis sveikos mitybos principų ir sportuoti. Tai jai garantuoja ne tik gerą savijautą, bet ir ilgalaikius pokyčius, mat televizijos ekranas ir meilė sau įpareigoja nekankinti kūno svorio svyravimais.

„Esu matoma bent dešimt laidų per mėnesį. Tai – irgi tam tikra kontrolė. Jei antraštės skelbtų „E. Daugėlaitė sulieknėjo“ ir „E. Daugėlaitė vėl išsipūtė“, tai skambėtų tragikomiškai“, – mano žurnalistė.

Vis dėlto, moteris galvoja, kad jos darbui šie pokyčiai įtakos neturi. „Manau, kad žiūrovui nėra didelio skirtumo: atrodau taip, kaip dabar, ar taip, kaip anksčiau. Tikiuosi, kad jiems svarbiau tai, ką gauna iš ryto laidos, o ne fasadas“, – kalba ji.

E. Daugėlaitės pusryčių receptas ir mitybos principai, kurių ji laikosi – LRT TELEVIZIJOS laidos „Gyvenimas“ reportaže.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių