„Eurovizijos“ finalas: paaiškėjo, kelinta dainuos M. Linkytė

  • Teksto dydis:

Įvykus antrajam 2023-iųjų „Eurovizijos“ pusfinaliui, Eurovision.tv paskelbė, kokia tvarka ant scenos šeštadienį pasirodys konkurso finalininkai. 

Pasibaigus antrajam „Eurovizijos“ pusfinaliui, Lietuva išgirdo džiugią žinią –  Monikos Linkytės daina „Stay“ Liverpulyje pateko į finalą. Netrukus paaiškėjo ir kelintu numeriu finale  pasirodys Lietuvos atstovė.

Prieš spaudos konferenciją, kuri buvo surengta iškart po pusfinalio, jį įveikę dalyviai traukė burtus ir sužinojo, kurioje „Eurovizijos“ finalo dalyje pasirodys. Vėliau tikslią pasirodymų tvarką sudėliojo „Eurovizijos“ prodiuseriai. Iš viso finale dainuos 26 šalių atstovai. Monika pasirodys 22-oji.

Eurovision.tv nuotr. 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Romas

Romas portretas
tuojau prisigyvensim, kad ne tik patarinės krepšinio, o gal ir kokiam plastikos chirurgui ir kt. ...- siekite bent savo srityje pakopų.

Sia

Sia portretas
Oko jus cia pikstat ant monikos mylet ja reikia o ne kakali pjaut,myliu monikiuke mmm mano zemaituke o jus tokie vargo melomanai ko cia atsivilkot eikit ping ploig klausyt nors ir to neturit protingi melomanai nekisa savo pimpio kaip jus durneliai

Diagnoze

Diagnoze portretas
Galinga rypautoja
VISI KOMENTARAI 34

Galerijos

Daugiau straipsnių