Į Lietuvą „blondę su geliku“ parsivežė vyras ispanas: grįžau ne savo noru

  • Teksto dydis:

Kristina Maseuger socialiniuose tinkluose išpopuliarėjo žaibiškai. Sarkastiška, geru humoro jausmu pasižyminti verslininkė ir nuomonės formuotoja su vyru ispanu Enrique šiuo metu gyvena Alytuje. Visgi puikų gyvenimą ji buvo susikūrusi ir Ispanijoje. „Į Lietuvą grįžau ne savo noru“, – besisvečiuodama laidoje „KK2 penktadienis“ sakė moteris.

Gyvendama Barselonoje, lietuvė vystė grožio verslą. Svečioje šalyje jai puikiai sekėsi, tačiau meilė parvedė atgal į Lietuvą.

„Dariau grožio procedūras. Kai atvažiavau, mane pažįstama pakvietė dirbti į kliniką – ten dirbau su permanentiniu makiažu. Vėliau išėjau dirbti pati sau į kitą kliniką Barselonos centre – ją nuomojausi ir dariau grožio procedūras“, – pasakojo K. Maseguer.

Atrodytų, svajonių gyvenimas – šiluma, gražus miestas ir sėkminga karjera.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

„Jis mane parvežė į Lietuvą!“ – rodė į mylimąjį Kristina. Šalia jos „KK2 penktadienis“ studijoje sėdėjo sutuoktinis ispanas Enrique.

Prieš pusantrų metų jis pardavė farmacijos verslą ir dabar Alytuje turi padelio klubą.

„Pirmąkart Alytuje apsilankiau daugiau nei prieš metus ir iškart supratau – tai puiki vieta kurti padelio klubą. Ispanijoje tai labai populiarus sportas, tai nusprendžiau jį išbandyti ir Lietuvoje. Esu labai laimingas!“ – sakė pašnekovas.

Socialinių tinklų žvaigždės – apie pinigus, meilę ir ne visada malonų populiarumą „KK2 penktadienyje“ tik per LNK ir LNK.LT.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Deimante

Deimante portretas
Pavyzdys jaunoms mergaitems,ieskok seno turtingo diedo

na

na portretas
kas per mada tų nuomonės formuotojų...pap..išversti prieš visą Lietuvą.

SS

SS portretas
Kodėl apie kažkokias žemės kirmėles išviso reik rašyti ?
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių