Išskirtinis V. Siegel interviu: kartais viduje dar būna jausmų mišrainė

  • Teksto dydis:

Iš praėjusiais metais linksniuotų vardų Viktorija Siegel buvo neabejotinai viena dažniausiai minimų Lietuvos verslo ir pramogų pasaulio moterų. Skandalingas skyrybas ir kovą dėl sūnaus globos išgyvenanti moteris neslepia – ji nori, kad viskas, kas buvo blogai, pasiliktų praėjusiuose metuose, praneša LNK.

Palydėdama 2023-uosius Viktorija sutiko atskleisti, ką mano apie žmones, manančius, jog jos gyvenimas yra suvaidintas ir kodėl ateityje savo asmeninį gyvenimą žada laikyti toli nuo aplinkinių akių.

Su verslininke, žinoma nuomonės formuotoja kalbėjosi laidos „Labas vakaras, Lietuva“ komanda. Šventiškai pasipuošusi moteris su žurnalistais atviravo – toli gražu ne viskas yra taip gražu ir paprasta, kaip galėtų pasirodyti iš pirmo žvilgsnio.

– Kaip matote praėjusius metus? Kokių išbandymų jie atnešė ir kokie buvo?

– Man praėję metai buvo kaip amerikietiški kalneliai, visko buvo – ir labai skaudžių, sunkių, skausmingų dalykų, teko nusivalyti nemažai ašarų. Buvo mažiau juoko. Norėčiau, kad taip ir pasibaigtų – viskas, kas buvo blogai pasiliktų praeituose metuose ir į Naujuosius žengti su gera emocija, geru nusiteikimu.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

Norėčiau, kad Naujieji būtų tiesiog ramesni, nei praėję. Išties, ramuma viduje daug ką duoda. Jos labai trūko, nes buvo daug išgyvenimų, išbandymų, skyrybos. Visa tai davė labai nelengvą laikotarpį.

– Ar nesigailite, kad viską išgyvenote viešai ir kad skyrybos tapo be galo matomos?

– Šį klausimą man yra uždavęs ne vienas žmogus. Faktas – viešos skyrybos niekam nėra pliusas, kai tave aptarinėja visa Lietuva. Ypatingai, kai auga maži vaikai. Tačiau, kai esi viešas žmogus, to neišvengsi... Kad ir kur kreipsiesi, į bet kokią instituciją – viskas labai greitai nuaidės.

Aš nesu iš tų žmonių, kurie tylės, kai sakoma netiesa, viskas į vienus vartus. Tylėjau geras tris savaites, bet po to nebegalėjau leisti save šmeižti ir juodinti.

– Ką atsakytumėte tiems, kurie iki šiol galvoja, kad visa skyrybų istorija buvo surežisuota?

– Niekada gyvenime nelinkėčiau patirti to, ką patyriau aš. Yra daug skaudžiai besiskiriančių šeimų. Atiduočiau daug ką, kad nereikėtų patirti tai, ką man teko patirti viduje, ką teko išgyventi ir per ką praeiti.

Labai gaila, bet žmonių nepakeisi – galvoja tai galvoja. Jau nebesistengiu pakeisti jų nuomonės. Protingi žmonės viską supranta, o kitiems neišaiškinsi. Kiekvienas turi teisę galvoti tai, ką nori galvoti. Laisvoje šalyje gyvenime.

– Ką dabar jaučiate Laurynui Suodaičiui? Ar jau paleidote jį, jo jūsų gyvenime nebėra?

– Žinokite, kartais viduje dar būna jausmų mišrainė. Viskas nėra taip lengva, neturiu burtų lazdelės, kur pamojuosi ir viskas praeina, pamiršti. Iš viso labai sunku pamiršti žmogų, kuris buvo toks svarbus tavo gyvenime, kuris yra tavo vaiko tėvas. Bet faktas – viskas po truputį jau rimsta.

– Ar kitais metais sau linkite meilės?

– Kitais metais sau linkiu iki galo emociškai pasveikti. Linkiu sau daug laimės akimirkų, nuoširdžių džiaugsmo akimirkų ir daugiau šypsotis nei liūdėti. O meilė... Meilė ateis, kai bus laikas.

– Ar per visą šurmulį žmonės nepamiršdavo pasiteirauti paprasčiausio dalyko – kaip jūs laikotės?

– Šią dieną jau jaučiuosi gerai. Šį klausimą užduoda daug kas, už tai esu labai dėkinga – ir draugai, ir pažįstami, ir kolegos, verslo partneriai. Labai malonu, kai žmonės pasiteirauja, nes kartais atrodo, kad kuo toliau, tuo labiau mažėja žmogiškumo. Pasiteiravimas, ar nereikia jokios pagalbos, nieko nekainuoja, bet tada jautiesi reikalingas, svarbus. Dabar viskas yra ganėtinai nurimę.

– Kokią pamoką išsinešate iš visos istorijos? Ar buvo situacijų, kurių nereikėjo, o gal kaip tik džiaugėtės, kad vienaip ar kitaip pasielgėte?

– Pasimokiau stačia galva į nenerti santykius. Tai vienintelis mano patarimas pačiai sau. O kaip bus toliau? Žmonės yra linkę dažnai daryti tas pačias klaidas, iš jų nepasimokyti. Išsinešu ir dar vieną reikalavimą sau, kurio tikrai laikysiuosi ir stengsiuosi nenuvilti pati savęs – tai neafišuoti asmeninio gyvenimo. Jis ne veltui yra asmeninis. Kas iš to, kad garsiai rėki, o po to garsiai verki?

Kas iš to, kad garsiai rėki, o po to garsiai verki?

– Laimė mėgsta tylą?

– Tą supratau visu šimtu procentų.

– Papasakokite apie savo Naujųjų metų tradicijas, kaip reikia sutikti Naujuosius pagal Viktoriją Siegel?

 – Jei yra tokia galimybė, labai mėgstu per Naujuosius išskristi į užsienį. Praeitais metais tai nepavyko, nes mažylis buvo dar visai mažas. Man yra gera sutikti Naujuosius metus ir sugalvoti norą – tokią tradiciją turiu jau seniai, iš močiutės. Tradicija yra užrašyti norą ant lapelio, jį sudeginti ir tada su šampanu išgerti. Taip pat – stebėti fejerverkus ir juos leisti.

Dažniausiai stengiuosi būti su savo artimais žmonėmis, su kuriais ir noriu praleisti artimiausius metus. Ne veltui sakoma, kad su kuo Naujuosius sutiksi, su tuo juos ir praleisti. Tai šiais metais šalia manęs bus mano vaikai.

– Ko palinkėtumėte sau ir visiems žmonėms?

– Norėčiau kiekvienam palinkėti ramybės širdyje, tikros nesuvaidintos laimės. Išmokine džiaugtis paprastais dalykais, nes dažniausiai jie ir atneša didžiausią laimę. Pilnatvės viduje ir tegul šypsena niekada nedingsta iš jūsų veido – tegul šypsena ir džiaugsmas lydi gyvenime. Tegul visi užsibrėžti tikslai pasiekia finišo tiesiąją, o visos svajonės išsipildo.

Svarbiausia – tikėkite savimi, tikėkite tuo, ką darote ir būkite savimi!

Apie tai, kaip patirtas stresas ir skyrybų šokas atsiliepė sveikatai, Viktorija atskleidė pokalbyje laidoje „Bučiuoju. Rūta“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kiek galima ta isciustyta fizionomija rodyt,

Kiek galima ta isciustyta fizionomija rodyt, portretas
tiek atsibodo,kas net bloga,kisa ir kisa vos ne kasdien. Nei protu nepasizymi,nei groziu,atrodo kaip vaskine,o interviu duoda,isminti rodo. Keisti laikrasciai, net kai kurie zmones,uzuot pasirode,pasidziauge gerais seimos santykiais ,pilnoj seimoj auginamais vaikais,o ne vaikus,kur vienas nuo vieno vyro,kitas nuo kito,ir ,matyt dar ne pabaiga, tos issipletusias lupos ir saltos akys gal dar pritrauks ne viena. Ka tie aprasymai tu pupyciu duoda etiketu,intelektui, pasauleziurai,jos net nenutuokia,kas vertinga seimai,vaikams,jei net inteligentiska dainininke Liepa istransliavo spaudai,kad karta ginco metu i vyra mete bata..,kodel ne miltus barste ar kotletus mete..Manau,kad jei butu baigusi medicinos studijas,ko labai mums is sono norejosi,niekada nebutu tokios banalybes nei pagalvojusi,nei isleidus i viesuma.Ka tevai,seima galvoja .Gydytojai ,kitu specialybiu sviesuoliai tokiu banalybiu nekuria,bet ju nekalbina,nes protinis ir dvasinis prakilnumas atrodo nuobodus.

Keista

Keista portretas
Bet Rūtos laidos vis toliau tampa banalios,nėjau nėra įdomių temų ,koktu žiūrėti kai kviečiamos panelės išpūstomis lūpomis ir jų meilužiai,vėliau vėl ta pati panelė jau porina,kad meilužis pametė,kad jau su vyru taikosi,košmaras,biauru,,o kokios ankščiau laidos jos būdavo ,malonu žiūrėti,bet dabar turgaus poniučių paistymas

Reklama

Reklama portretas
Reklama
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių