Kūdikio besilaukianti U. Siparė: norisi įmesti save į vandenis, kuriuose dar nesu buvusi

Kūdikio besilaukianti Ugnė Siparė, kalbėdama apie pasitraukimą iš televizijos ekranų, prisipažino: „Norisi spirti sau į užpakalį, įmesti save į naujus vandenis“.

„Pusę metų man brendo tokia mintis, kad reikia kažką pakeisti. Pamenu, su ankstesnėmis laidomis taip sakydavau, kad jaučiu viduje – jau kelis metus dirbu, tarkim, vakarinėje ar dieninėje laidoje ir pribręstu jau kažkokiems pokyčiams, man viduje kažkas netinka, noriu eiti kažkur toliau. Tuomet taip sutapdavo, kad man pasiūlydavo kitą laidą, ir man tų pokyčių tuo metu užteko. O dabar supratau, kad per 13 darbo metų naujienų tarnyboje aš išbandžiau visas laidas, visas pozicijas, ir supratau, kad tų iššūkių man norisi daugiau, norisi spirti sau į užpakalį tiesiai šviesiai sakant, ir įmesti save į vandenis, kuriuose dar nesu buvusi“, – pasakojo kūdikio besilaukianti laidų vedėja U. Siparė.

Žinia, kad garsi TV laidų vedėja palieka televiziją nustebino ko gero labiau, nei vėliau pasirodžiusi žinia apie nėštumą. „Išėjau iš darbo į dekretines atostogas ar trokšdama pokyčių karjeroje – dažniausiai šiuo metu man užduodamas klausimas“, – prisipažino Ugnė. Tačiau šis sprendimas, pasak televizijos laidų vedėjos, brendo ilgai ir buvo gerai apgalvotas. Dingti iš televizijos Ugnė sako neplanuojanti. Dirbti laidų vedėja arba už kadro rengiant reportažus, rašant scenarijus – jos aistra ir pašaukimas. Todėl ji neabejoja, kad darbo netrūks, ir tikisi tai derinti su motinyste.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ su U. Sipare –  pirmadienio vakarą, 20 val., per LNK.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Visada perjungiu kanalą

Visada perjungiu kanalą portretas
Jungiu kitą kanalą vis tik ji eteryje

Cūdų cūdai

Cūdų cūdai portretas
Kaip ji apskritai pateko į eterį neturėdama tam duomenų?

Nuomonė

Nuomonė portretas
Kai ją išgirsdavau,perjungdavau TV kanalą,-br...kokia nemaloni persona.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių