Mackevičiai atvėrė savo širdis: apie norą juos išskirti, kovą su nerimu ir 75 dienų iššūkį

  • Teksto dydis:

Du jauni, mylintys ir populiarūs – taip būtų galima apibūdinti Ievą ir Rolandą Mackevičius, puikiai pažįstamus ne tik televizijos žiūrovams, bet ir socialinių tinklų naudotojams, mat, ten kasdieninį jų gyvenimą seka šimtai tūkstančių žmonių. LNK laidoje „Bus visko“ –  pirmas bendras šeimos interviu ne tik apie iš naujo atrastą laimę, tačiau ir santykių iššūkius bei sudėtingus etapus, kuriuos teko praeiti drauge.

Laidoje pora prabils apie žinomumo kainą. „Mes esame abu kartu 12 metų ir gal 10 metų iš jų žmonės tikisi, laukia ar viliasi, kada jie išsiskirs, kada ateis Mackevičių eilė, kada jie jau nebegyvens kartu ir bus atskirai. Man siuntinėja žinutes – ar tu matai, kokius komentarus Rolandas rašo, Rolandui siunčia žinutes, ar tu matei, kokias Ieva nuotraukas laikina. Atrodo, kad žmonės ir pasaulis bando sukiršinti – išsidraskykit, skirkitės greičiau ir būkit atskirai”, – kalbės Ieva Mackevičienė.  

Ieva prabils ir apie kitą itin jautrią temą – net kelerius metus trukusią kovą su ją užvaldžiusiu nerimu, žymią moterį panardinusią į itin tamsią vidinę būseną: „Nematai motyvacijos, nematai jokio pagerėjimo, nematai jokios laimės aplink. Tau atrodo, kad esi nevertas savo gyvenimo, kurį gyvenai iki tol, kad esi nevertas savo vaikų, nesi verta būti šalia savo vyro”.

LNK nuotr.

Moteris ne tik pradėjo reguliariai lankytis pas psichoterapeutą, Ievai teko vartoti ir vaistus bei iš esmės pakeisti savo gyvenimo būdą ir požiūrį į save. Taip moters gyvenime atsirado sveika mityba, sportas ir daugiau laiko, kurį ji pradėjo skirti sau.

Įkvėptas žmonos, Rolandas Mackevičius pasiryžo priimti iššūkį „Hard 75“, kurio metu net 75 dienoms perėjo prie maksimaliai sveiko gyvenimo būdo. Jame – ir sportas, ir sveika mityba, ir jokio alkoholio.

„Mesti yra lengviausia, visi viską gali mesti, aš esu metęs 136 kartus, sunkiausia negrįžti. Mes su draugais sėdėdami kavinėje sugalvojom, kad norim laikytis iššūkio, jis vadinasi „Hard 75“. Jo esmė – sportuoti du kartus per dieną, atsisakymas alkoholio, tam tikra dieta, daug vandens ir dešimt lapų per dieną privaloma paskaityti. Ir taip be išeiginių”, – pasakos „Lietuvos balso“ vedėjas Rolandas Mackevičius.

Kaip šiandien jaučiasi Ieva ir Rolandas santykiuose vienas su kitu? Ar planuoja trečią atžalą? Pokalbis su žinoma šeima – šį antradienio vakarą, 20 val., laidoje „Bus visko“ per LNK. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nika

Nika portretas
Kiek galima,net bloga visur lenda.nusibodo

Emilija

Emilija portretas
Rolandas vienas geriausių LT vedejų,išsilavinęs,taktiškas labai nuoširdus,imlus pašnekovo būsenai,padrąsina ir visi jam atsiveria taip pat nuoširdžiai.Visada žiuriu jo laidas ir stebiuosi,kaip jis myli savo šeimą! Tai pavyzdys ,visapusiškas pavyzdys visiems,visais aspektais. Myliu tokius žmones.Jie verti didžiausios pagarbos.

Dar

Dar portretas
vieni susireikšminę.Bjauru buvo žiūrėti į tą Ievą kai vedė Lietuvos balsąs (vaikai). Pasikėlusi, o jau kalbos maniera, nenuoširdi. O nervai iš dyko buvimo. Jeigu reiktų dirbti nuo 8 iki 17 val. ir dar visi darbai namie, neturėtų kada galvoti apie tokius niekus.Viskas iš dyko buvimo.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių