Muzikinio projekto nugalėtoja pristato naują dainą: skiria įsimylėjusiems

Šiandien, liepos 31-ąją, muzikos atlikėja, dainų autorė, „LNK“ muzikinio projekto „Finalo ketvertas“ nugalėtoja Indrė Juodeikienė savo klausytojams pristatys naują dainą – „Kad naktis nesibaigtų“, skirtą visiems įsimylėjusiems, kuriems, paskendusiems darbų rutinoje, trūksta laiko pabūti kartu.

Dainą ir jos vaizdo klipą bus galima išvysti „YouTube“ platformoje jau šį trečiadienį. Anot I. Juodeikienės, ši daina sukurta praėjus penkeriems metams po pergalės muzikiniame projekte „Finalo ketvertas“.

„Dainą „Kad naktis nesibaigtų“ parašiau visiems įsimylėjusiems, kuriems trūksta laiko būti kartu. Ir ypač tiems, kurie paskendę rutinoje, vaikų auginime. Žinote, kai atsiranda vaikai, atrodo, kad pasaulis pradeda suktis aplink juos, ir tai normalu, gražu. Pati turiu du vaikučius, kurie yra mano pats didžiausias turtas, bet jie ir reikalauja viso dėmesio bei kantrybės. Auginant vaikus, vyro ir moters santykiai labai dažnai paliekami prioritetų gale. Tad noriu, kad visus, kurie kartu santuokoje ne vienerius metus, ši daina nukeltų į laikus, kai drugeliai skraidė pilve ir daugiau nieko nematėte be savo antrosios pusės. Koks stiprus tuomet buvo jausmas, tarsi apsėdimas ar burtas, kai negalėjote atsitraukti nuo mylimojo. Linkiu įsimylėti savo žmogų iš naujo“, – kalbėjo atlikėja.

Iki šios dienos jaučiu, kad tie ilgi ieškojimai nenuėjo veltui, ir daina skamba taip, kaip ir noriu.

Ji taip pat pasidalijo detalėmis apie dainos kūrybos procesą ir patirtus iššūkius.

„Šią dainą kūriau kartu su muzikos prodiuseriu Mario Kernn. Atvykusi pas jį į studiją, iš karto pasakiau, kad noriu dainos. Tik nebuvo nei melodijos, nei teksto. Viską sukurti trukau virš metų. Atrodo, turėjau užaugti šiai dainai, vis kas nors pačiai netikdavo, ko nors trūko. Tad dainos kūrybinis kelias truko ilgiau nei vienerius metus. Iki šios dienos jaučiu, kad tie ilgi ieškojimai nenuėjo veltui, ir daina skamba taip, kaip ir noriu. Ačiū Mariui už kantrybę“, – patirtimi pasidalijo I. Juodeikienė.

Atlikėja dėkojo visiems, prisidėjusiems prie klipo sukūrimo.

„Visą jį nufilmavome per vieną dieną, tad darbo visiems buvo tikrai daug. O komanda atsidavusi, neskaičiavo laiko ir darė viską, kad klipas būtų puikus. Klaipėdoje tikrai turime nuostabių, talentingų savo srities profesionalų! Per dieną turėjau pakeisti net tris įvaizdžius, o tai be Eglės Puzaraitės ir Inetos Ragainytės tikrai nebūtų pavykę, ačiū. Didelis ačiū ir režisieriui Tomui Jašinskui, ir visai „Cinewave“ komandai už rezultatą, kuriuo tikrai džiaugiuosi. Tai mano pirmasis vaizdo klipas. Pripažinsiu, nėra lengva filmuoti klipą, bet tikiu, kad kitą kartą bus lengviau“, – vylėsi I. Juodeikienė.

Išgirskite I. Juodeikienės naują dainą:

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių