O. Pikul: nenoriu „nešioti“ svetimo žmogaus pavardės

Nuomonės formuotoja, vizažistė Oksana Pikul viešai pasidžiaugė susigrąžinusi mergautinę pavardę. Moteris pranešė, kad oficialiai nuo šiol – nebe Jasaitienė. „Oficialiai visur Oksana Pikul. Ačiū“, – instagrame apie savo gyvenimo pokyčius pasidalijo žinoma moteris. Savo sekėjus nustebino įkeldama ir naujo širdies draugo Vaido Akramavičiaus nuotrauką. Apie pokyčius atviravo ir diena.lt – mielai sutiko duoti interviu. 

–  Skyrybos dar tik prasidėjo, bet suskubote pasikeisti pavardę į mergautinę. Kodėl?

– Tiesa, skyrybų procesas dar tik prasidės. Esu padavusi ieškinį. Nors dar nebuvo ir pirmo posėdžio – viskas prieš akis, tačiau suskubti pasikeisti pavardę privertė aplinkybės. Tiesiog baigėsi mano asmens dokumentų galiojimo laikas ir reikėjo keisti pasą. Žinau, kad po skyrybų tikrai nenorėsiu „nešioti“ buvusio vyro pavardės.

– Ar greitai gavote leidimą keisti pavardę dar nesulaukus skyrybų pabaigos?

– Žinote, savivaldybė labai greitai patenkino mano prašymą. Atsakymą gavau gal per keletą dienų. Kadangi mano argumentai buvo svarūs, kad po skyrybų tikrai nenorėsiu pasilikti svetimo vyro pavardės ir vėl iš naujo tektų keisti visus asmens dokumentus, kažkur per savaitę sulaukiau teigiamo atsakymo.

Jaučiuosi atvertusi naują gyvenimo lapą, kuriame dabar įrašytas naujas, man brangus žmogus.

 

– Kiek laiko užtruko pavardės keitimo procedūra?

–  Apie savaitę, kol gavau leidimą keisti pavardę anksčiau, iki skyrybų. O naują asmens dokumentą užsisakiau skubos tvarka, nes su savo mylimuoju Vaidu  išvykstame į kelionę. Į Ispaniją.

– Jaučiatės atvertusi naują gyvenimo lapą?

– Galima sakyti, kad taip. Esu įsitikinusi, kad tiek skaičiai, tiek vardas, tiek pavardė – viskas turi įtakos ir lemia žmogaus gyvenimą. Džiaugiuosi susigrąžinusi mergautinę pavardę. Jaučiuosi atvertusi naują gyvenimo lapą, kuriame dabar įrašytas naujas, man brangus žmogus.

– Jei ne paslaptis, gal jau ant jūsų rankos puikuojasi sužadėtuvių žiedas?

– Galiu paatvirauti, kad tokio žiedo dar nėra. Bet kai jis bus, mielai pasidalinsiu šia naujiena. Smagu dalintis džiugiomis žiniomis.

– Teliko oficialiai nutraukti santuoką su Simu Jasaičiu – dar laukia skyrybų procesas?

– Taip. Norėtųsi išsiskirti gražiai, kad viskas praeitų kuo greičiau, tačiau, manau, kad tai teliks svajone.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ghg

Ghg portretas
Kad Simas yra debas, tai 100%. Iškeist šeimą į šitą, o dabar dročint. O ir babkes nujojo:)))

na

na portretas
iėskyrė šeimą su pirma Jasaičio žmona..lakstė išsikabinus ir gal 5 metus postringavo, kaip nori ištekėti nori vaikų...lazda turi du galus ...kad išmelžė Jasaitį atsirūgsa ir jai pačiai ...laikas parodys nieko ta merga neturėjo vargšelė buvo nei grožio kabinetų nei nieko sėdėjo Jasaičiui ant sprando ir tiek...o su šitu, kad visi portalai jau rašė tuoj sės prisidirbęs visokių nesąmonių...gerai išmaudė Jasaitį...gaila patiklaus žmogaus, kuris neskiria meilės nuo pinigų troškimo..

Anonimas

Anonimas portretas
brangus,mylimasiis Vaidas..o tai kiek jų būna,apie Simą tą patį rėžei
VISI KOMENTARAI 63

Galerijos

Daugiau straipsnių